TIP na dárek pro maminku!

Blíží se Den matek, a proto bychom určitě neměli na ty naše maminky zapomenout, je hezké ukázat, že na jednom z nejdůležitějších lidí v našem světě nám záleží… :) Jak maminku potěšit? Mám pro vás tip na milý dárek, který si maminka, nebo i babička, kamarádka, manželka… rozhodně užijí! V nádherných rakouských lázních, v SILENT SPA, totiž připravili zajímavou akci – právě ke Dni matek a žen. :) A prožít krásný den právě zde? To je skutečně za odměnu! 

Už jste v lázních SILENT SPA byli? Pokud ne – věřte, že tady je to skutečně doslova ráj na zemi. Nádherné prostředí, naprostý klid, perfektní služby a komfort. Budete se tu cítit báječně a co je důležité, přímo dokonale si odpočinete. A máme štěstí, z Brna je to sem opravdu jen kousek – necelá hodinka cesty.

Já jsem vám už celý komplex lázní SILENT SPA na blogu představovala – tento nový komplex lázní je součástí lázeňského komplexu v LAA a je ve všech ohledech přímo perfektní. Nic podobného nenajdete jak v Brně, tak v nejbližším okolí – proto myslím, že byste právě toto úžasné místo měli brát v patrnost, opravdu si to zaslouží… :)

SILENT SPA je unikátní komplex lázní určený pouze dospělým – najdete zde skutečnou oázu naprostého klidu, pohody.
Celý komplex SILENT SPA je jedinečný už od prvního okamžiku, kdy sem vstoupíte. Nádherná architektura celé stavby, která je koncipována v sakrálním stylu, kdy každičké místo je promyšlené do posledního detailu, vás určitě nadchnou.

Skvělé je, že vám po rezervaci bude přiděleno vaše vlastní lůžko – nemůže se tedy stát, že byste si “neměli kam lehnout”.
Po celou dobu pobytu můžete využívat termální bazény, bazén se slanou vodou, sauny, odpočívárny – a opravdu, tím, že je zde omezená kapacita lidí, zde zažijete pocit privátního komfortu – svoje chvíle strávené zde si tak užijete opravdu na maximum.

Zpátky ale ke zmiňované akci pro maminky a obecně, pro ženy. O co přesně se jedná?
Pokud od 1. do 13. května koupíte voucher do SILENT SPA, pro maminku, přítelkyni, manželku, babičku, kamarádku…zaplatíte místo obvyklé ceny 95 EUR jen 75 EUR. Voucher samozřejmě platí na celý den a zahrnuje všechny benefity, které jsou vždy v ceně – tedy vlastní rezervované lehátko, snídani, snack během dne a celou řadu dalších výhod (přesný jejich výčet najdete ZDE). V neděli navíc v ceně vstupného platí i brunch.

Tyto zvýhodněné vouchery coby dárek můžete kupovat online pod tímto odkazem:
www.therme-laa.at/online-shop      

Zvýhodněné akce a vstupné ovšem v SILENT SPA nabízí i pro ty, kdo nemají tolik času, aby zde strávili celý den. Za pozornost rozhodně stojí tzv. After Work Tarif, kdy je cena jen 45 EUR – platí se vstupem po 15. hodině, v pátěk pak od 13. hodiny, navíc dostanete dáreček. :) A proč si ve všední dny po práci neodpočinout – navíc takto perfektně? :)

Zkrátka, SILENT SPA je místem, které musí každý z nás poznat. Stojí za návštěvu – budete z těch pozitivních zážitků čerpat ještě dlouho… :)

ODKAZ: SILENT SPA / web
ODKAZ: SILENT SPA / facebook

ODKAZ: THERME LAA – HOTEL & SILENT SPA / web
ODKAZ: THERME LAA – HOTEL & SILENT SPA / facebook