Tip: Jovitep – firma, která dokonale vyčistí vše v domácnosti, nebo i auto!

Dnes mám pro vás jeden zajímavý tip, který vám chci předat na základě své vlastní a velice pozitivní zkušenosti. Toto téma se doposud na mém blogu neobjevilo – ale o to víc jsem ráda, že tu teď něco takového mám. Chci vám totiž doporučit firmu Jovitep – díky které vám mohou věci doma doslova prokouknout. Jovitep se zaměřuje na čištění čalouněného nábytku, koberců, matrací, kožených sedaček, interiérů aut… A umí to kluci teda fakt dokonale! Pokud něco takového hledáte a sháníte, zkuste je, budete nadšení! Víc v mém dnešním článku. ;)

Víte, ani bych asi neveřila, že věci, nábytek, koberce…, které mám doma už celou řadu let, mohou být ještě krásné, jako nové. Určitě jste si sami zažili, že i když toto všechno sami udržujete a čistíte, není to zkrátka někdy zcela dostačující. Zkrátka, chce to „odborný zásah“ a nechat právě tyto věci jednou za čas profesionálně vyčistit.

Až jsem sama dostala tip na novou brněnskou firmu Jovitep, která se právě čištěním, tepováním a revitalizací nábytku zabývá.

Jovitep funguje už na Slovensku, kde jsou poměrně známí a díky kvalitě jejich služeb si získali velkou oblibu. Nyní je Jovitep také v Brně a nabízí opravdu pestrou škálu služeb. Co konkrétně?

Kluci z Jovitep se zaměřují na tepování čalouněných věcí, jako jsou sedačky, matrace, křesla, čistí také koberce, revitalizují kožený nábytek – třeba právě kožené sedačky.

Čistí také okna a okenní rámy, leští a brousí tvrdé podlahy, umí parní čištění – ideální třeba na spáry, trouby…

A mimo to, kromě věcí v interiéru vám zvládnou i dokonale vyčistit vnitřek auta.

Já služby z Jovitep sama vyzkoušela – objednala jsem si čištění koberce a také čela postele, které už bylo po mnoha letech zažloutlé (dříve byla postel bílo-hnědá). A právě to čelo postele mě trápilo nejvíc, zkoušela jsem ho vyčistit sama vším možným, ale bez úspěchu.

Kluci z Jovitep přijeli se spoustou profesionálního vybavení – mají nejrůznější profesionální, robustní kefy, kartáče, čistící prostředy a fakt vědí, co dělat. :)

Jejich přístup byl naprosto perfektní, se vším si poradili, byli velice vstřícní a ochotní, což jsem ocenila také. Co pro mě ovšem bylo zásadní, tak výsledek jejich práce byl opravdu skvělý!

Koberec vyčistili tak, že je jako nový…

…a čelo postele je opět v původním stavu, zažloutlou barvu odstranili.

Já jsem z tého firmy opravdu nadšená – a nejsem sama, svědčí o tom i velmi pozitivní hodnocení ostatních lidí na jejich profilu na Facebooku.

Jak objednávat? Můžete právě přes jejich Facebook, nebo rovnou na telefonu 606 909 270.

ODKAZ: JOVITEP BRNO / facebook
ODKAZ: JOVITEP BRNO / instagram

ODKAZ: JOVITEP / web