Tip & inspirace – skvělé vlastní bydlení za perfektní cenu

Mám pro vás jednu velmi zajímavou a možná i netradiční inspiraci – ale věřím, že by se mezi vámi mohl najít někdo, koho třeba osloví! Toužíte po vlastním bydlení, ovšem řešíte finance, nechcete si brát hypotéku a spokojíte se i s menším prostorem? Pak si můj článek rozhodně přečtěte! Přes svou známou jsem se nedávno dozvěděla o možnosti koupě krásného mobilního domku, který je již hotový a připravený k prodeji a nastěhování. Jedná se o velmi kvalitní stavbu jihomoravské firmy Little Big Home, která právě mobilní domky nabízí a vyrábí je i na míru a dle přání klientů. Mobilní domky mají celou řadu benefitů a výhod, kdy tím hlavním je rozhodně i nízká cena. Pokračování níže…

Možná je mezi vámi někdo, kdo aktuálně řeší otázku bydlení… Buď pro sebe, nebo třeba své rodiče, děti… A jak určitě dobře víte, pokud se o reality alespoň trochu zajímáte, ceny nemovitostí šly vlivem aktuální situace ve světě strmě nahoru. Na koupi domu, či velkého bytu už dosáhne čím dál méně lidí, stejně tak není úplně snadné získat hypotéku. A upřímně, brát si hypotéku, když není jistá výše splátek…v aktuální době, kdy se vše tolik zdražuje, to není asi krok tím správným směrem…

I proto věřím, že by vás mohl oslovit právě můj článek se zajímavým tipem. Už jste slyšeli o mobilních domcích?

Právě velice kvalitní a poctivě vyrobené mobilní domky nabízí i firma Little Big Home sídlící u Brna. Nabízí tyto mobilní domky buď ve výrobě na klíč, kdy si klient přesně zadá požadované parametry, nebo – je možné si koupit domeček již hotový, který je zde v aktuální nabídce.

Mobilní domek, který je v momentální nabídce, je zcela hotový, připravený k nastěhování. Stačí si jej usadit na vlastním pozemku, zahradě, vybavit spotřebiči a nábytkem – a můžete bydlet! Domek má i kuchyňskou linku a vybavenou koupelnu.
To hlavní, domeček je nyní za akční a velmi zajímavou cenu, která se pravděpodobně již nebude v budoucnu u jiných domků tohoto typu opakovat!

Celková obytná plocha tohoto domečku je 27 m2, je to samozřejmě menší prostor, ale například pro manželský pár, nebo jednoho člověka naprosto dostačující.
Prostor je koncipován tak, aby zde nic nechybělo a je myšleno i na soukromí, v domečku jsou dva oddělené pokoje, jeden menší a druhý velký – dá se využít jako ložnice, je zde místo i na šatní skříně.

V menším pokoji je možné mít obývací pokoj, pracovnu…

Součástí domku je i kuchyňský kout, koupelna s umyvadlem, toaletou a sprchou.

A nechybí i chodba, kde je místo na pověšení kabátů, uložení bot…

Mobilní domek má i elektrické vytápění ovládané přes wifi a vše je zde připraveno i na napojení na vodu, odpady, na přípojku elektřiny. Vše je koncipováno jako nízkoenergetické. Mimochodem, střecha je nosná – dá se na ni umísti třeba i fotovoltaická elektrárna.

Domeček je velmi kvalitně postaven, má sedlovou střechu a jeho životnost je 50 let i více, záleží, jak se majitel o domek stará.

Tento mobilní domeček si můžete nechat usadit na svou parcelu, zahradu…samozřejmě vždy je nutné usazení domku nahlásit na příslušný obecní / stavební úřad, formou ohlášky. Není nutné mít na usazení domku stavební povolení.

Mobilní domek se usazuje buď na základovou desku, nebo na připravené patky – přesné parametry vám sdělí firma Little Big Home. Rovněž jsou zde schopni domluvit i celý převoz domku a jeho usazení.

Firma Little Big Home vám je schopna postavit i jakýkoliv jiný mobilní domek, dle vašeho přání. Je možné si nechat přesně navrhnout podobu interiéru, dají se i spojit dva moduly – domky k sobě, nebo je možné je dokonce usadit i na sebe, kdy tak získáte patrový domek.

Co říkáte? Třeba pro někoho z vás fajn tip! Info o ceně a veškerých dalších detailech – viz web Little Big Home.

ODKAZ: LITTLE BIG HOME / web
ODKAZ: LITTLE BIG HOME / facebook
ODKAZ: LITTLE BIG HOME / instagram