Tip – akce na laminaci obočí a lash lifting v salonu H.a.p.i.

O salonu H.a.p.i., který najdete v Brně na Minské 18, vám tu píšu poměrně často – chodím sem pravidelně hlavně na pedikúru, laminaci obočí a byla jsem tu i na lash liftingu. Tyto neinvazivní úpravy vašeho obočí a také řas jsou opravdu skvělé, nevěřili byste, jak díky nim „prokouknete“! Iva, která v salonu pracuje, je opravdu moc šikovná a precizní, vřele vám tedy veškeré procedury v salonu H.a.p.i. doporučuji!

I proto – musíte vědět o moc fajn akci, kterou tu teď pro vás, mé sledující mám!  Pokud se objednáte s mým kódem MISA241 na laminaci obočí a lash lifting zároveň, zaplatíte místo 1900,- jen 1690,-. Využijte toho – akce platí do konce května!
Víc informací v následujícím článku…

Laminaci obočí jsem si sama moc oblíbila – a to jsem obecně celkem „odpůrcem“ jakýchkoliv zásahů v obličeji, hlavně těch invazivních. Ovšem, laminace je opravdu skvělá a když je dobře provedená, dokáže vaše vlastní obočí zcela proměnit. Podotýkám jen, že se jedná tedy o neinvazivní a dočasnou úpravu, která je zcela šetrná, bezbolestná a vaše vlastní obočí, chloupky vám nijak neponičí.

Jak jsem napsala v úvodu, laminaci obočí provádí v salonu H.a.p.i. na Minské 18 – opět se zde svěřujete do rukou moc šikovné slečny Ivy, která tu dělá i zmiňovanou pedikúru. Iva je skvělá, tak šikovná! I při pedikúře vidíte, jak moc je pečlivá, výsledek je vždycky 100% perfektní. I proto jsem se vůbec nebála svěřit se jí i s laminací obočí.

Co to vlastně laminace je a jak se provádí? Je to technika narovnání a zafixování rovného tvaru chloupků obočí. Díky tomu drží chloupky v požadovaném tvaru, jsou napřímené a vyčesané vám pak vytvarují perfektní tvar obočí.

Další zajímavou metodou pro přirozené zvýraznění – tentokrát řas je zmiňovaný lash lifting. U této metody se pracuje pouze s vašimi vlastními řasami, které se rozčešou a přes speciální podložku, v podstatě malou „natáčku“, se natočí a zafixují do cíleného tvaru.

Celá procedura lash liftingu zabere něco málo přes hodinku. Řasy i oční okolí se odlíčí a odmastí, poté se řasy rozčešou na speciální podložce, nanáší se speciální gely, které chloupky řas otevřou, dále je zafixují v požadované poloze.

Řasy se během lash liftingu závěrem také nabarví, nanese se na ně i speciální vyživující sérum.

Pravě na laminaci a lash lifting mají nyní v salonu H.a.p.i. pro vás, mé sledující skvělou akci, kterou je škoda nevyužít!
Pokud se objednáte na laminaci obočí a lash lifting zároveň, zaplatíte místo 1900- jen 1690,-. Tato akce platí do 31. května.
Při objednání sdělte můj kód MISA241.

Dámy, určitě vám moc doporučuji obě procedury vyzkoušet, věřím, že budete nadšené! Zárukou je krásný a hlavně, přirozený vzhled. A využijte i zmiňovanou akci za super cenu, stojí to za to!

Salon H.a.p.i. najdete v Brně na Minské 18.

ODKAZ: SALON H.a.p.i. / web
ODKAZ: SALON H.a.p.i. / facebook
ODKAZ: SALON H.a.p.i. / instagram