Tip a doporučení – skvělá pedikúra v centru Brna – Pedikúra Georgina

Hledáte inspiraci, kam v centru Brna na opravdu dobrou pedikúru? Pak určitě mrkněte na můj následující článek! V salonu New Face na Beethovenově 7 najdete „Pedikúru Georgina“, slečna Jiřinka zde pedikúru provádí opravdu kvalitně, luxusně – dopřeje vám i „něco navíc“ v podobě masáže, zábalů… Mimo to, řeší zde také problémy se zarůstajícími nehty, nasazuje zde i speciální a nejmodernější „nehtová rovnátka“, která tyto problémy řeší, a to i z dlouhodobého hlediska. Na pedikúře jsem tu byla nedávno i já, moc jsem si ji užila – výsledkem jsou dokonale upravené nohy a nádherné nehty. Víc v následující reportáži!

Zajít si čas od času na pedikúru by mělo být naprostou samozřejmostí, a to jak pro ženy, tak i pro muže. Zkušená pedikérka umí odstranit odumřelou kůži, otlaky, ale dokáže i řešit různé zdravotní problémy, které se na nohou vyskytují, třeba právě zarůstající nehty. A ty mohou hodně potrápit – sama vím, o čem je řeč, loni jsem problém se zarůstajícím nehtem měla a nebylo to nic příjemného. A upřímně, ani mě tenkrát nenapadlo svěřit se s tímto pedikérce…

Na pedikúrách jsem byla v Brně již v mnoha salonech, o některých – těch dobrých – jsem vám zde i psala. Pokud ovšem hledáte tip na opravdu luxusní pedikúru, navíc která vám pomůže vyřešit třeba problém se zarůstajícími nehty, určitě se svěřte do péče právě Jiřince, která působí v salonu New Face v centru Brna na Beethovenově 7.

Pedikúru dělá Jiřinka ve svém salonu kombinovanou, tedy mokrou i suchou. Ovšem péči vždy přizpůsobí adekvátně stavu nohou každého ze svých klientů.

Můžete si tu vybrat buď základní kombinovanou pedikúru, která zahrnuje lázeň nohou, změkčení otlaků pomocí speciálního gelu, zábal nohou v termobotách, odstranění otlaků, zkrácení a úpravu nehtů. Dále je v nabídce SPA kombinovaná pedikúra, v té můžete očekávat péči základní pedikúry a navíc i peeling, masáž, zábal do horkých ručníků a lakování nehtů laky CND. Můžete si ovšem dopřát i luxusní SPA kombinovanou pedikúru, která obsahuje veškeré výše uvedené procedury, péči o nehty, lakování a navíc masáž nohou včetně lýtek a hydratační zábal rukou.

Pedikúra je samozřejmě zcela bezbolestná, naopak je velmi příjemná – rozhodně si čas strávený zde moc užijete!

Jak jsem napsala, Jiřinka se také zaměřuje na řešení problémů se zarůstajícími nehty. Ty jsou poměrně časté a trápí celou řadu lidí! Ovšem, právě zarůstající nehty se dají efektivně léčit.

Jiřinka má speciální školení právě na nehtová rovnátka, nasazuje je zde – a mimochodem, pracuje i s nejnovějšími typy. Tato nehtová rovnátka se pak nosí 3-4 měsíce, není nutné je nijak během této doby opravovat, doplňovat, měnit…

Nehtová rovnátka dokáží i z dlouhodobého hlediska upravit tvar nehtu – aby rostl správně a nezarůstal. Toto řešení je jednoduché, bezbolestné a efektivní!

Mimo zdravotní obtíže se zarůstáním nehtů pak Jiřinka umí pomoci třeba i s mykózami na nohou, které jsou rovněž velmi časté… Mimochodem, dělá i speciální tejpování nehtů – předchází se tak zarůstání i otlakům!

Zkrátka, pokud si chcete dopřát ve směru pedikury opravdu luxusní a odbornou péči, svěřte se právě Jiřince, budete nadšení!

Objednání možné přes FB a IG, viz odkazy níže, případně i přes telefon 773 571 639.

Pedikúru Gerogina najdete na Beethovenově 7 v prostorách salonu New Face.

ODKAZ: PEDIKÚRA GEORGINA / facebook
ODKAZ: PEDIKÚRA GEORGINA / instagram