Testujeme – omlazující péče od NUXE!

Holky, mladé chceme být asi všechny, že jo…:) A pokud Vám už není 20, ani 25, připravte se, že už brzy začne boj! Boj proti vráskám a boj za krásnější pleť. Ale, koho povolat do zbraně?

Vrásky jsou naším úhlavním nepřítelem číslo 1. Každé ráno (dobře, nejen ráno) se detailně prozkoumáváme v zrcadle a se zatajeným dechem doufáme, že žádná nová nepřibyla. Ale, bohužel, realita je smutná a neúprosná. Vrásky přijdou, dřív, nebo později budou „zdobit“ tváře každé z nás. Jediné, co jde – tou nejpřijatelnější cestou, bez chirurgických zásahů, je příchod vrásek zbrzdit a oddálit na co nejpozdější dobu. A čím toho dosáhnout? Volbou toho správného kosmetického produktu.

Na trhu je ovšem obrovský výběr krémů, sér, a dalších „zaručeně zázračných“ výrobků, kdy každý z nich slibuje 100% a jistý efekt. Bohužel, ne vždy je to pravda a Vy tak jediné, co znatelně pocítíte, je úbytek ne vrásek, ale Vaších finančních prostředků. Jak se ale v tom chaosu kosmetických zázraků vyznat? Dobré je věci asi otestovat, vsadit na doporučení a rady těch, kteří našli to pravé. A i my máme pro Vás jeden TIP pro krásu – od kosmetické značky NUXE.

logo aktualni

Francouzská kosmetika NUXE vznikla už v 50. letech minulého století, její název je složením slov NATURE a LUXE – což poukazuje na to, že se firma specializuje na luxusní a přírodní kosmetiku. 

Asi nejúspěšnějším a nejznámějším produktem celého kosmetického labelu je multifunkční suchý olej HUILE PRODIGIEUSE, který má velmi všestranné využití. O tom Vám ale napíšeme jindy:) Pro kosmetiku NUXE je typický výběr těch nejlepších, přírodních ingrediencí, produkty neobsahují parabeny, minerální oleje a složky živočišného původu (kromě včelích produktů). Celá filozofie značky také chrání životní prostředí, což je bezesporu také sympatické:)

My Vás chceme v této recenzi ale seznámit s jiným, dokonalým výrobkem od NUXE. Jedná se o NUXELLENCE JEUNESSE – rozjasňující fluid pro všechny typy pleti. 

Photo 03.11.14 20 31 45

Cílem tohoto zázračného krému (fluidu) je omladit a oživit pleť. Což samo o sobě zní skvěle! Už po první aplikaci jsem cítila, že moje pleť dostala přesně to, co ji chybělo, protože už ráno (poprvé jsem přípravek aplikovala na noc) byla pokožka obličeje viditelně projasněná, svěží a na první pohled odpočatá.

Photo 03.11.14 20 32 17

Nuxe Nuxellence Jeunesse má pleť chránit před předsčasným stárnutím, má jí vrátit jas, energii a také, má se postarat o redukci prvních vrásek. Což je přesně to, co pokožka nás, kteří pociťují první známky stárnutí, potřebuje.

Textura přípravku je velmi lehká, snadno se vstřebává a je určena pro všechny typy pleti. Po nanesení můžete (ale nemusíte) aplikovat svůj běžný krém. Pokud máte spíš sušší pokožku, doporučuji použít ještě krém. Mně osobně fluid na večer stačí, ráno pod make up už doplním aplikací krému. Vůně je příjemná, ne agresivní, jemná. Otestováno i moji velmi citlivou a alergickou pokožkou, zcela bez problému:)

Photo 03.11.14 20 33 16

Účinné složky přípravku jsou extrakty z mučenky a okvětních lístků máku – které pleť chrání před předčasným stárnutím, dále přírodní původ kyseliny hyaluronové, která vyhlazuje vrásky.

Photo 03.11.14 20 34 03Photo 03.11.14 20 37 18

Myslím, že toto je právě ten přípravek, který bychom si my, bojující proti prvním příznaků stárnutí, měli pořídit. Efekt zaručujeme, po našem testování:)

Produkty NUXE koupíte ve vybraných lékárnách – více zde:  NUXE

My jsme úžasný výběr přípravků NUXE objevily po Brně v CHYTRÝCH LÉKÁRNÁCH, kde Vám i výborně poradí s volbou toho nejlepšího produktu právě pro Vás.

Více zde: CHYTRÁ LÉKÁRNA/WEB, CHYTRÁ LÉKÁRNA/FACEBOOK

NUXE na Facebooku: NUXE/FACEBOOK
NUXE – oficiální web: NUXE/WEB