Terapie ve Vlasové klinice ideální i v rámci preventivní péče – mějte krásné a husté vlasy!

O Vlasové klinice jsem vám zde už několikrát psala, nicméně – terapie zde si skutečně zaslouží, aby se o nich dozvědělo co nejvíce lidí. Dokáží totiž tak výrazně proměnit kvalitu vlasů! Pokud vás trápí nadměrné padání vlasů, jejich řídnutí a zhoršená kvalita obecně, rozhodně se na Vlasovou kliniku obraťte. Mimo to – procedury jsou zde velmi účinné také na další obtíže s vlasy i s vlasovou pokožkou. Pomohou eliminovat nadměrné maštění vlasů, tvorbu lupů, svědění vlasové pokožky… Terapie na Vlasové klinice jsou i doporučovány lidem s ukončenou onkologickou léčbou a vhodné jsou i preventivně – pro co nejlepší kvalitu vlasů.
V Brně najdete Vlasové kliniky na dvou místech, v centru na Pekařské 33 a také v Komárově ve zdejší Rezidenci Svratka na Sokolově 1. Zde můžete i pohodlně zaparkovat a dostupnost ocení jistě i mimobrněnští. 

Vlasovou kliniku a zdejší perfektní služby doporučuji opravdu všem, koho trápí zhoršená kvalita vlasů i vlasové pokožky.
Pokud hledáte, co na nadměrné vypadávání vlasů – svěřte se právě odborníkům ve Vlasové klinice. Zdraví a kvalita vlasů je totiž závislá na dobrém stavu vlasové pokožky – toto málokdo ví, nicméně opravdu to tak je. :) Proto vám na zlepšení vlasů často nepomohou ani různé výživové preparáty, doplňky stravy, kúry, šampony a jiné…

Na Vlasové klinice vám v rámci první návštěvy vždy provedou trichologické vyšetření speciální kamerou, kde uvidíte, v jakém stavu je vaše vlasová pokožka. Z tohoto vyšetření je patrné, zda jsou vlasové folikuly zanesené, zda vlasy rostou, v jaké kvalitě…
Dle toho pak nastaví již cílené terapie, buď elektroporaci, nebo mikrojehličkování. Terapie jsou bezbolestné, v obou případech se zapracovává speciální sérum do vlasové pokožky – sérum má výrazný vliv na zlepšení stavu vlasů.

Nicméně, mimo řešení problémů s vlasy dokáží na Vlasové klinice efektivně pomoci i s jinými obtížemi, které nás v ohledu vlasů mohou trápit. Ať už se jedná například o zvýšené maštění vlasů, nebo o tvorbu lupů…

Například na lupy je velmi účinné čištění vlasové pokožky ultrazvukovou špachtlí (toto ošetření se dělá pokaždé před každou terapií).

Sama jsem právě lupy nedávno řešila – a už po jednom čištění ultrazvukovou špachtlí na Vlasové klinice jsem měla od lupů pokoj! Pokud tedy nevíte, jak se zbavit lupů, obraťte se na Vlasovou kliniku.

Terapie na Vlasové klinice jsou pak doporučovány také osobám s ukončenou onkologickou léčbou (toto je podmínkou). Terapie těmto lidem mohou výrazně pomoci urychlit opětovný růst vlasů.

Veškerá péče a procedury Vlasové kliniky jsou pak ideální i v rámci preventivní péče – aby vaše vlasy byly zkrátka krásné, zdravé a lesklé. Za sebe mohu vřele doporučit také produkty Vlasové kliniky pro domácí péči – šampon, masky… Sama nepoužívám už nic jiného! Veškeré produkty mají perfektní složení, dokonce jsou vhodné i v rámci CGM metody!

Mimochodem, Vlasová klinika nedávno představila i zbrusu nové produkty – detoxikační čaj i dlouho očekávaný kolagen s exkluzivním složení ve verzi s příchutí i bez příchutě. 

Je vhodné nechat si stav vlasů i vlasové pokožky čas od času prověřit a zkontrolovat.
V Brně si na procedury Vlasové kliniky můžete zajít do dvou poboček, buď na Pekařskou 33, nebo do Komárova na Sokolovu 1 do zdejší Rezidence Svratka (v přízemí).

Na Vlasové klinice v Rezidenci Svratka oceníte parkování přímo u kliniky a také snadnou dostupnost – poloha je v blízkosti dálnic D1 a D2, uvítají jistě i mimobrněnští.

POZOR – nová Vlasová klinika se bude v březnu otevírat v Břeclavi – tak ať i o tomto víte!

Nadměrné padání vlasů už nemusí být problém!

Vlasovou kliniku najdete v Brně na Pekařské 393/33 a nově i v Komárově ve zdejší Rezidenci Svratka na adrese Sokolova 791/1.

Vlasové kliniky najdete i na dalších jejích pobočkách:

📍Uherské Hradiště

📍Zlín

📍Mladá Boleslav

📍Olomouc

📍Brno

📍Znojmo

📍PRAHA

📍Kolín

📍Blansko

📍České Budějovice

📍Plzeň

📍Ostrava

📍Hradec Králové

📍Jihlava

📍Pardubice

ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / web
ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / facebook
ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / instagram