Pozvánka na víno, gin i kávu – ale i na skvělé akce do kavárny a vinárny Protože můžu…!

Jen málo míst v Brně ve směru kaváren, barů, či restaurací má tak ojedinělou, příjemnou a zcela charakteristickou atmosféru, jako kavárna a vinárna Protože můžu… na Starobrněnské. Věřím, že kdo tu kdy byl, jistě si to zde zamiloval okamžitě a rád se i vrací. To kouzlo tohoto místa je do velké míry dané i historickým potenciálem, který je zde doslova hmatatelný – právě v tomto domě už v 17. století býval šenk!
Do Protože můžu… si zajděte na drink, víno, kávu, nebo na gin – na ty se tu zaměřují a mají přímo obrovský výběr! Specializací tu jsou pak palačinky – Protože můžu… je doslova palačinkovým rájem v centru Brna!
Mimo to, právě zde se konají i různé zajímavé akci, bývá tu i DJ a party s dresscode… :) Prostory zde si pak můžete také pronajmout pro vaše akce, oslavy, nebo třeba i firemní meetingy! 
Víc v mém článku…

Věřím, že útulnou kavárnu a vinárnu Protože můžu…už mnozí dobře znáte a hlavně, rádi sem i chodíte! Jak jsem zmínila, zdejší prostory mají skutečně velké kouzlo, vládne tu intimní, pohodová atmosféra – podmíněná jak skvělou nabídkou drinků, vína i ginů, tak i prostředím, kde je i v této době stále patrný historický duch místa – právě zde v 17. století býval šenk, zkrátka – lidé sem chodili za jídlem i pitím, za zábavou a dobrou náladou už v dávných dobách. A ta pozitivní energie tu je zkrátka stále patrná!

V Protože můžu…si na své přijdou hlavně všichni milovníci kvalitních ginů – dokonce zde mají vlastní ginový klub!
Giny tu můžete vybrat z nabídky až 60 gruhů!
V rámci ginového klubu si tu můžete zakoupit i věrnostní knížečku Ginlog – kde najdete 50 druhů ginů (50x a stále poprvé :) a sbíráte razítka za každý ochutnaný gin. Jakmile máte „splněno“, dostanete jako milou pozornost lahev ginu.

Pro členy ginového klubu pak plynou i další výhody – například v rámci oslav Ginuary jste nyní mohli dostat ginový drink zcela zdarma.

Giny tu míchají i s různými toniky, ochutnáte i různé ginové koktejly a míchané drinky.

Každé 2 – 3 měsíce se pak v Protože můžu… konají také ginové degustace – tou nejbližší bude ta 14. března. Více informací pak na webu www.protozemuzu.cz.

V Protože můžu si dáte samozřejmě i dobrá vína – přece jen, podnik je také vinárnou. :) A nechybí i různé dobroty k zakousnutí.

O čem vám chci ovšem hlavně napsat – tak o zajímavých akcích, které se tu pravidelně konají a na které můžete zajít! Za zábavou, tancem, nevšedními zážitky a samozřejmě, za výborným pitím i jídlem. 

Prostory si tu můžete pronajmout, za účelem konání vašich soukromých akcí, oslav, firemních večírků – dokonce si tu prostory rezervují i firmy na porady. Využít tu totiž můžete také plátno a projektor.
Na všechny soukromé akce a eventy vám tu velmi rádi nachystají také catering – a mohu napsat, paní majitelka si na tomto dává opravdu hodně záležet, vše má překrásně nazdobené a vynikající – ty sýry, salámky…dokonalé, můžu jen potvrdit!

Pravidelně 1x za 3 měsíce se pak v Protože můžu… koná tematická akce s DJem, vždy je v nějakém stylu a konceptu a dresscode je vítaný! Třeba 5. dubna tu bude akce ala „devadesátky“ – a věřte, s vidinou dresscode v tomto duchu to bude určitě velmi vydařená akce! :)

Každý měsíc se tu pak koná tématický party pro „mladé tělem i duchem“ – nyní bude akce „Vidíme to růžové“ – akce bude i s tombolou, nechybí vždy i tématické drinky, doporučený je samozřejmě také dresscode…

Na jaře vás čekají akce „Chaoss“, „Vesmírná odyssea“  a  jedno překvapení! :)
Tyto akce jsou zde velmi oblíbené a těší se mimořádnému zájmu – kdo jednou vyzkoušel, rád se vrací! :)

Srdeční záležitostí podniku je pak „Tajemný večer v podzemí aneb Zahalte si tvář“.
Jedná se o uzavřenou akci, na kterou je nutné si koupit vstupenku. Dresscode je nutný, minimálně večerní oblečení a škraboška.
V horním patře je hudba, zajímavostí je dobové casino, hraje se o fiktivní peníze, který každý účastník obdrží u vstupu.
Po uzavření kasina následuje dražba věcí vložených do hry kavárnou.

Před půlnocí vás pak čeká návštěva „tajemné komnaty“. Součástí vstupenky je láhev vína i připravené občerstvení. A ochutnat můžete také tematické „lektvary“!
Vstupenku jsou k zakoupení v kavárně, a to i dárkové, nebo v síti GoOut
https://goout.net/…/tajemne-brnenske-podzemi…/szgaqtw/ .

No nezní to dokonale, tajemně…? Nebuďte „jen“ zvědaví a zajděte si nějakou akci do Protože můžu…vychutnat i užít!

Kavárnu & vinárnu Protože můžu… najdete v centru Brna na Starobrněnské 12, otevřeno je zde každý den kromě nedělí.

 

ODKAZ: PROTOŽE MŮŽU… / web

ODKAZ: PROTOŽE MŮŽU… / facebook
ODKAZ: PROTOŽE MŮŽU… / instagram