Inspirace – vybavení interiéru na jednom místě, v showroomu Living Brno!

Sháníte aktuálně kvalitní nábytek a vybavení do interiéru? Sedací soupravu, postel, jídelní stůl, židle, nebo kuchyňskou linku…? Zajděte se mrknout do showroomů Living Brno – v Brně je najdete hned na dvou místech, na Křížové 15 a také na Zábrdovické 2. Právě zde můžete svůj domov vybavit zcela kompletně, a to i včetně dětských pokojů – pro děti tu nabízí nádherný rostoucí nábytek!
Já se nedávno zašla podívat do showroomu Living Brno na Zábrdovickou 2, zde se více zaměřují na sortiment postelí, matrací i ložnic. Mám pro vás reportáž, spoustu fotek i zajímavých informací – čtěte dál!

Sháníte kvalitní nábytek v Brně?
Výběr nábytku a vybavení do domu je krásná „starost“, ideální ovšem je, když vše nutné můžete vybrat hezky na jednom místě a nemusíte obcházet spoustu obchodů…  Oceníte pak určitě také osobní přístup, poradenství, možnost si dané věci vyzkoušet – třeba i ve svém domácím prostředí!

To vše vám nabízí právě v interiérových centrech Living Brno – showroomy najdete na dvou místech v Brně, na Křížové 15 a na Zábrdovické 2. Mimochodem, obchody jsou na těchto místech už hezkých pár let – a mezi zákazníky se těší stále mimořádné oblibě!

Living Brno přináší zákazníkům pestrý výběr kvalitního, originálního nábytku, vybavení interiérů, kuchyní…a to na jednom místě. V podstatě není problém zde vybavit svůj interiér kompletně, doslova od A do Z. Primární je nabízet zákazníkům kvalitu, pestrý sortiment i různé exkluzivity – v showroomu na Křížové 15 například oceníte velmi pestrý výběr polohovatelných křesel od několika značek!

Právě showroom Living Brno na Křížové jsem vám nedávno již představila, můj článek naleznete ZDE.

Oba showroomy Living Brno jsou prostorově víceméně srovnatelné, na Zábrdovické se ovšem více zaměřují na sortiment postelí, matrací i ložnic. V ohledu zdravého spaní tu pořídíte opravdu vše!

Postele tu vyberete jak z vystavených modelů, tak je samozřejmě možné objednat i nakonfigurovat vám jakýkoliv jiný typ, přesně dle přání a požadavků. Postele jsou zastoupeny jak čalouněné, tak i ty vyrobené z masivu.

Living Brno mají pak jako jediní v regionu zastoupenou prémiovou značku italských matrací Magniflex! Tyto matrace mají i zdravotní certifikace, díky kterým jsou prodávány coby sortiment „zdravotních pomůcek“. Proto mají také sníženou sazbu DPH.

Materiály matrací Magniflex jsou zdravotně nezávadné a velmi kvalitní. Vybírat můžete z mnoha typů matrací – dle velikosti, tvrdosti i dalších detailů, které budou mít ovšem zásadní vliv na to, jak skvěle se vám bude na těchto matracích spát. :)

Mimochodem, matrace Magniflex se vyrábí i v podobě „dual“, kdy má jedna matrace pro dvoulůžko dvě různé tvrdosti (například pro partnery, kdy jeden vyžaduje matraci měkkou a druhý ocení tvrdší).

Skvělou službou, kterou centrum Living Brno nabízí, je možnost zapůjčení matrací Magniflex také domů – půjčují se se speciálním chráničem, kdy tak matraci můžete použít a vyspat se na ní. I tak dokonale poznáte, zda vám bude daná matrace maximálně vyhovovat!

Zmínit pak musím i akci, která v rámci prodeje těchto matrací probíhá – do konce ledna získáte ke každé zakoupené matraci Magniflex také polštář zdarma!

Living Brno pak nabízí také kvalitní rošty do postelí – například od české firmy Ahorn.

Při výběru té správné postele a samozřejmě také matrace vám zde poradí, pomohou a budou se vám věnovat.

V showroomu na Zábrdovické rovněž vyberete zmiňovaná polohovatelná křesla, sedačky – na míru, rozkládací – i ty s rozkládacími plnohodnotnými matracemi, jídelní stoly, židle a samozřejmě i celé nábytkové sestavy.

Využít tu pak můžete další probíhající akce – do konce března platí sleva 20% na sedací soupravy InElis, na některé modely židlí a stolů Calligaris, Connubia a Cattelan je sleva 30%.

Vybavte svůj interiér kvalitním nábytkem – na jednom místě, v showroomech Living Brno!

Showroomy Living Brno najdete na Křížové 15 a také na Zábrdovické 2.

ODKAZ: LIVING BRNO / web

ODKAZ: LIVING BRNO / facebook
ODKAZ: LIVING BRNO / instagram