Výhodné nákupy dětské módy – v obchodě Original Marines!

První týdny v novém roce patří obvykle výprodejům a slevám – snad ve všech obchodech! Proto, vyražte na nákupy, můžete totiž mnoho věcí pořídit výrazně levněji!
Velké slevy, letos dokonce až do výše 60% jsou také v mém oblíbeném obchodě s dětskou módou, v Original Marines. Opravdu spoustu překrásných kousků tu nyní koupíte za senzační ceny! A je stále z čeho vybírat – pro kluky i holčičky. Nicméně, pospěšte si – o kolekce ve výprodejích je vždy mimořádný zájem! A takto vysoké slevy v Original Marines už dlouho nebyly – staré zboží musí uvolnit místo novému!
Mám pro vás reportáž – novinek i pár hezkých věcí ve slevách, čtěte dál!

Musím napsat, že mě pokaždé mile překvapí, jak moc hezké věci značka Original Marines v nových kolekcích nabízí. Ty barvy, vzory, motivy, krásné řady v jednom stylu… Zkrátka, pokud svým dětem rádi dopřejete originální, kvalitní oblečení, tak na značku Original Marines se můžete naprosto spolehnout.

Reporty o novinkách z brněnské prodejny Original Marines (najdete ji v Galerii Vaňkovka) vám tu pravidelně přináším – a věřím, že právě následující informace vám zaručeně udělají radost!

Aktuálně totiž probíhají v obchodě Original Marines velké slevy, které jsou až do výše 60%. POZOR – takto vysoké slevy jsou v Original Marines po několika letech – staré zboží musí uvolnit místo tomu novému! Některé věci jsou dokonce ještě s vyššími slevami!
Slevy se vztahují opravdu na spoustu věcí, a to jak pro kluky, tak i pro holčičky.

Co se pak velikostí týká, tak ve slevách vyberete oblečení ve velikostech od 3 měsíců do cca 14 let.

Ve slevách najdete třeba i krásné zimní bundy – budou se hodit určitě ještě dlouho!

Slevy jsou pak třeba i na tepláčky, šaty, mikinky, trička…

Jsem si jistá, že tu něco hezkého pro děti vyberete! Ovšem jak píšu v úvodu, pospěšte si – o takto výrazně zlevněné věci je pokaždé mimořádný zájem.

V obchodě Original Marines jsem vám nafotila už i několik krásných outfitů z nové kolekce, věřím, že se vám budou jistě moc líbit!

Pro holčičky je kouzelná třeba „Cherry“ kolekce s motivy třešní, nádherné jsou i denimové kousky – džíny, sukně…

Klukům se určitě bude líbit námořnická řada, těm menším určitě věci s roztomilým obrázkem pejska. :)

Ráda bych také napsala jen pár informací k samotné filozofii značky Original Marines, která si velmi zakládá také na udržitelnosti – což je mimo jiné také aktuální téma současné doby.
Pro Original Marines je pak i zásadní, v jakých podmínkách se jejich oblečení šije – je kladen důraz na kvalitní podmínky pro pracující.

Obecně se Original Marines velmi zajímá o udržitelnost, samozřejmostí také je, že dodavatelé značky nevyužívají dětské práce a zaručují férové, bezpečné a udržitelné pracovní podmínky. Veškeré materiály pochází od výrobců s certifikací OEKO-TEX 100.

Mimo to, věděli jste, že se značka Original Marines velmi aktivně zapojuje i do koncepce udržitelnosti?
Už dlouhodobě totiž můžete do obchodů Original Marines přinést staré oblečení, které je samozřejmě čisté, bez děr, vyžehlené… Za tento starý 1 kousek dostanete 50,- kupón, který můžete do měsíce využít na jakýkoliv nezlevněný produkt v obchodě. 
Značka Original Marines se pak v rámci tohoto programu reLIFE postará o další využití starého oblečení – aby udělalo radost ještě i někomu jinému.

Zastavte se do obchodu Original Marines, ať vám slevy neutečou! Nákupy se zde nyní vážně vyplatí!

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram