Inspirace z kroměřížské optiky Fénix – nové brýle & preventivní vyšetření zraku

Pestrý výběr brýlí – slunečních i dioptrických – a také velmi kvalitní a nadstandardní služby v ohledu vyšetření zraku. Přesně to nabízí svým zákazníkům optika Fénix v Kroměříži, o které vám zde často píšu. Právě zde si nové brýle zaručeně vyberete, oceníte bohatý sortiment a mnoho zastoupených značek. Mimo to, v optice Fénix si můžete také nechat profesionálně změřit zrak zkušeným optometristou. Disponují zde nejmodernějším vybavením, mimochodem, mají jako jediní v rámci celé ČR také přístroj Right Eye, který kontroluje vzájemnou spolupráci obou očí. Na preventivní vyšetření zraku bychom si měli zajít všichni alespoň 1x do roka, jste v ohledu péče o váš nejcennější smysl důslední? Myslete na prevenci – a nechejte si zrak zkontrolovat.
V optice Fénix nyní můžete využít i zajímavou nabídku – ke každé zakázce na dioptrické brýle dostanete poukaz v hodnotě 500,- právě na preventivní vyšetření zraku, využijte toho!

V optice Fénix jsem nedávno preventivní vyšetření zraku podstoupila a nafotila jsem vám zde pro inspiraci i pár novinek z řady brýlí. Víc v mém článku…

Optiku Fénix vám mohu v ohledu péče o zrak ve všech směrech jen doporučit. Vyberete si tu kvalitní a krásné brýle – sluneční, dioptrické, nabízí zde i speciální brýle určené sportovcům, což se také ve všech optikách nevidí.

Mimo to, optika Fénix si zakládá také na dalších službách pro své zákazníky – nabízí zde profesionální vyšetření zraku, kdy tak zjistí eventuelní potřebu dioptrií a mimo to, dokáží tu odhalit i různé zdravotní problémy a další obtíže.
Toto vyšetření zde probíhá na unikátním přístroji DNEye skener II. generace.

Při měření zraku zde navíc mohou odhalit i vážná onemocnění, jako jsou zelený a šedý zákal… Toto vyšetření zde nabízí i pro děti!

Vyšetření je zcela bezbolestné, časově vám zabere kolem hodinky, v závislosti na odhalených obtížích. Vyšetření provádí zkušený optometrista, který na základě výsledků stanovených přístroji dokáže určit, v jakém stavu váš zrak je.

Mimo to, výstupy z měření se pak odesílají také specialistům do německé společnosti Rodenstock, kde výsledky posuzují lékaři. Cca za 4 dny po absolvování měření vám pak budou doručeny na email přesné výsledky a doporučení.

Na základě těchto výsledků vám pak v Optice Fénix zhotoví i takové dioptrické brýle, které přesně odpovídají vašim potřebám.

Přístroj DNEye skener II. generace kontroluje i stav sítnice, změří nitrooční tlak, zjistí potřebu dioptrií a také odhalí případné skryté vady oka.

Co se značek brýlí týká, jsou v portfoliu Optiky Fénix zastoupeny mnohé známé světové brandy, které jistě budete dobře znát. Velmi výjimečnou značkou v rámci portfolia nabízených značek je pak věhlasný brand Cartier. Brýle od této exkluzivní značky jsou v rámci Kroměříže dostupné pouze v Optice Fénix.

Co se pak týká dalších známých značek, jejichž brýle jsou v Optice Fénix k dostání – tak zde pořídíte krásné kousky od brandů, jako jsou Gucci, Fendi, Jimmy Choo, Alain Mikli…ze sportovních značek pak třeba brýle Evil Eye. Brýlové čočky zde pak mají pouze od renomované značky Rodenstock.

Několik kousků brýlí z nových kolekcí zde zastoupených značek jsem vám i nafotila – fotky si můžete prohlédnout v tomto článku. :)

Mimochodem, v optice Fénix nyní můžete využít i zajímavou nabídku – ke každé zakázce na dioptrické brýle dostanete poukaz v hodnotě 500,- právě na preventivní vyšetření zraku, využijte toho!

Optiku Fénix najdete v Kroměříži na adrese Riegrovo náměstí 179 / Dům Vogl.

ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / web
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / facebook
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / instagram