Svatební veletrh BRNO! Jaký byl, co jste tu mohli vidět? Moje dojmy a zážitky!

Tento víkend proběhla v Brně svatební událost roku! Ve FAIT Gallery se konal 19. a 20. ledna svatební veletrh, kde mohli všichni, kdo plánují svatbu, načerpat neskutečně pestrou a bohatou inspiraci. Veletrhu jsem se účastnila i já, tentokrát v roli modelky, kterou jsem si po asi 100 letech moc ráda zopakovala.:) Jaký tedy Svatební veletrh byl, co jste tu mohli vidět, zažít, ochutnat? Mrkněte na moji reportáž se spoustou fotek! 

Hned na úvod můžu s čistým svědomím říct, že tolik krásy na jednom místě, to jsem opravdu hodně dlouho neviděla. Až jsem si s nadsázkou trochu posteskla, že už mě (doufám tedy:))) událost, jako svatba, asi nečeká… Já když se vdávala, před deseti lety, tak tolik parády, možností, inspirace…opravdu nebylo.

Dvoudenní Svatební veletrh byl ve všeh ohledech moc fajn. Dobře zorganizovaný, program pestrý, bylo se stále na co dívat.

Návštěvníci mohli načerpat inspiraci pro svůj den D – a to do detailu. Ať už to byl výběr prstýnků, květin, pohoštění, šatů, nebo dokonce, také místa, kde svoji svatbu zrealizovat.

Mezi vystavovateli nechyběli mnozí, které osobně znám a jejichž práci sama nesmírně obdivuji – například brněnský klenotník pan Korbička, který ručně vyrábí opravdu skvostné prstýnky.

Doslova pastvou pro oči byly nádherně dekorované sweet bary, sladké dobroty, které jste tu mohli ochutnat. Samozřejmě – byly další inspirací vaši svatbu. A můžu vám říct, všechny ty dorty, cupcakeky, dezerty…to bylo něco! Až jsem nevěřila, že jde něco takového vůbec stvořit… :)

Mezi vystavovateli nechyběli samozřejmě i fotografové, nebo květinová studia – která prezentovala nádherné dekorace, svatební kytice, výzdoby. Opět, neskutečná krása.

Na Svatebním veletrhu také po oba dny probíhaly módní přehlídky, které byly, řekla bych, tím hlavním programem. Své nádherné šaty tu prezentovali svatební salony i módní návrháři – a to opravdu zvučných jmen. Nechybělo například dnes uznávané sourozenecké duo PONER, svatební salon CAXA, návrhář Miroslav Michael Knot, z brněnských obchodů a butiků jste tu mohli vidět úžasné šaty z butiku PoshMe, nebo z butiku Diverso – Italská móda na Křenové, kam i já moc ráda chodím nakupovat.

Co se ovšem svatebních šatů týká, naprostá BOMBA byl slovenský svatební Salon ISABELL – kde se prezentovaly skvostné israelské šaty GALIA LAHAV. Nic tak dokonalého jsem snad nikdy neviděla.

Celý večer moderovala Eva Decastelo, kterou znám už řadu let a moc ráda jsem ji po dlouhé době viděla. Tváří veletrhu pak byla skvělá blogerka Nikol Moravcová, přehlídek se účastnily i známé tváře – Miss Michaela Habáňová, Gabriela Franková a mnohé další.

I pro mě byla čest a příjemná zkušenost být po dlouhé době za modelku a moc jsem si to užila… :) Předváděla jsem šaty ze salonu CAXA, od návrháře pana Knota…

…od dua PONER a také, právě ze Salonu Isabell.

Zkrátka, veletrh byl opradu úžasný, vydařený, pro inspiraci si po oba dny přišlo mnoho lidí a věřím, že odcházeli stejně, jako já, plní dojmů.

Na mnoho fotek té parády se podívejte také do fotogalerie… :)

ODKAZ: BRNO SVATEBNÍ VELETRH – web