Svatební show 2015 – Richard Adam Gallery

Drahé nevěstinky a ženichové, pokud tento rok plánujete svoji svatbu, pak pro Vás máme pozvánku na už pátý ročník velkolepé Svatební SHOW 2015!

facebook_Svatebni-show-2015

Svatební SHOW je veletrh nové kategorie, který pro Vás pořádá svatební agentura Naïve s.r.o.

Je určen pro všechny zamilované, plánující svatbu. Svatební show představuje něco nového, ale přitom tradičně doplněného o ucelenou nabídku produktů a služeb týkajících se jedné z nejvýznamnějších životních událostí – svatby.

V krásném prostředí Richard Adam Gallery Vám vystavovatelé nabídnou vše, co se svatby týká a najdete tu inspirací pro Váš slavnostní den. Svatební šaty, prstýnky, pánské obleky, obuv, spodní prádlo, květiny, šperky, bižuterii, foto a video, limuzíny, hudbu, vizážisty, make up a hair stylisty, svatební oznámení, dekorace a výzdobu, místa pro svatební obřad a hostinu a hlavně bohatou zábavu.

ukazka_svatebni_show_2014__01

Součástí Svatební SHOW bude 5. ročník soutěže Svatební kytice roku 2015, která je určena všem profesionálním floristům a studentům odborných zahradnických škol. Svatební kytice budou po celou dobu veletrhu vystaveny pro návštěvníky, kteří mohou hlasovat o nejkrásnější diváckou kytici. Součástí soutěže je přehlídka soutěžních kytic.

ukazka_svatebni_show_2014__03

Bude tu probíhat i velkolepá soutěž o svatbu snů, kde můžou zájemci vyhrát svatbu úplně ZDARMA – vítězný pár snoubenců získá svatbu zcela ZDARMA, velké finále pak proběhne v neděli 1. 2. 2015

Těšit se můžete i na velkou floristickou show, spojenou s módní přehlídkou finalistek soutěže LOOK BELLA 2014.

ukazka_svatebni_show_2014__02

Můžete se zúčastnit bohaté svatební tomboly, kde výtěžek bude věnován a předán na podporu nadačního fondu NIKÉ – zajišťující  ozdravné pobyty pro Dětský domov pro mentálně a sluchově postižené v Ivančicích.

Při příchodu do Richard Adam Gallery pro Vás bude připraveno uvítací místo, kde si zakoupíte vstupenku v hodnotě 100,-Kč. Dostanete identifikační náramek. V ceně je zahrnut vstup do veškerých prostor veletrhu, na módní přehlídky, na soutěž Svatební kytice roku 2015, na přehlídku extravagantních květinových účesů i na bohatý doprovodný program. Také obdržíte tištěného průvodce, kde naleznete popisy všech vystavovatelů a partnerů.

ukazka_svatebni_show_2014__04

Svatební SHOW 2015 najdete i na facebooku – svatební show Brno/facebook
Svatební SHOW 2015 – oficiální web