Módní lahůdky ve slevách – z obchodu TOMMY HILFIGER DENIM v Olympii!

Náš speciál plný zajímavých tipů na výhodné nákupy v brněnské OLYMPII pokračuje!

Tentokrát jsme zavítaly do našeho moooc oblíbeného obchodu s oblečením značky TOMMY HILFIGER DENIM a objevily jsme tu tak nádherné kousky, které si zkrátka zaslouží samostatný článek! Navíc – slevy tu platí na vše, takže máte skutečně z čeho vybírat:)

Značka TOMMY HILFIGER je v módním průmyslu pojem – symbolizuje kvalitní, moderní a ležérní módou s puncem elegance. A label TOMMY HILFIGER DENIM – který má „více sportovního ducha“ je stejně oblíbený. Vyberete si tu krásné džínové kousky, barevná trička, svetříky, mikiny, ale také bundy, kabáty, nebo boty. Vše s použitím skvělých materiálů, s propracovanými střihy, s důrazem na každý detail. TOMMY HILFIGER DENIM se nebojí veselých barev, vzorů, nápisů, výšivek, zkrátka mnoha originálních zpracování, které dělají každý model něčím zajímavý. No, posuďte sami!

V obchodě TOMMY HILIFIGER DENIM v brněnské Olympii najdete velkou nabídku krásného oblečení jak pro nás, dámy, tak pro pány. Úžasné už byly celé nakombinované sety, které vypadaly fakt skvěle – komplet!

hilf1

hilf3

hilf2

Nádherné tu jsou i různé bundičky – teplé i lehčí, sáčka, nebo svetříky:

Photo 05.01.15 13 50 45

Photo 05.01.15 13 51 21

hilf7

hilf5

Pro značku jsou přímo charakteristická barevná trička s nápisy a logem značky. Pár jich mám doma a musím říct, že se výborně nosí, jsou vyrobená z moc pohodlných a zároveň kvalitních materiálů:

hilf6

Co nás tu ovšem doslova okouzlilo – boty! Krásné, stylové, v designu posledních módních trendů. Pohodlné a navíc – teplé! Některé modely jsou doplněné i o extra hřejivý kožíšek uvnitř:)

Photo 05.01.15 13 51 06

Photo 05.01.15 13 51 15

Já se zamilovala do těchto černých nádher – no noze vypadají přímo luxusně!:)

Photo 05.01.15 13 50 51

Ovšem i tyto hnědé lodičky jsou moc povedené:

Photo 05.01.15 13 51 46

Vybrat si tu můžete samozřejmě také z mnoha denimových outfitů – nás zaujala tato košile:

Photo 05.01.15 13 52 33

A jak jsme už uvedly, na své si tu přijdou také pánové:

hilf9

hilf8

Prohlédněte si všechny nádherné outfity v naší fotogalerii – nebo ještě lépe, stavte se do tohoto obchůdku mrknout osobně, jsme si jisté, že neodejdete s prázdnou – navíc, když jsou ty SLEVY!!!:)

Obchod TOMMY HILFIGER DENIM najdete v brněnské Olympii.

ODKAZ: OLYMPIA CENTRUM BRNO/WEB
ODKAZ: OLYMPIA CENTRUM BRNO/FACEBOOK