Svatební sezóna a Valentýn – sladké speciality z cukrárny Lucius

O cukrárně Lucius, kterou najdete v Syrovicích u Brna, jsem vám na svém blogu už několikrát psala. A jak vím dle vašich pozitivních reakcí, máte právě tuto cukrárnu a hlavně, jejich úžasné dezerty, moc rádi. I proto vám ráda napíšu o aktuálních novinkách, které v cukrárně Lucius pro tuto sezónu chystají! Pro všechny zájemce, kteří letos plánují svatbu a hledají, komu svěří sladké pohoštění, svatební dort…zde připravili ochutnávkové svatební krabičky s celou řadou vynikajících svatebních dezertů, dortíků a sladkostí. A to není vše – za pozornost stojí i speciální valentýnská nabídka – svou drahou polovičku můžete na Valentýna potěšit sladkým překvapením… Víc informací a fotek v následujícím článku!

Cukrárna Lucius je opravdu už přímo vyhlášená – své dobré jméno získala hlavně pro poctivé a opravdu vynikající dezerty, které jsou připravovány z těch nejkvalitnějších surovin. A věřte, na chuti je to skutečně znát, kdo kdy ochutnal třeba dnes už legendární špičku, nebo větrníky z této cukrárny, rád se sem vrací.

Cukrárna Lucius se zaměřuje na výrobu tradičních, klasických a oblíbených českých zákusků a dezertů – vše připravují z prvotřídních ingrediencí. Používají zde kvalitní másla, živočišné šlehačky, vlašské ořechy, rum, 70% čokoládu, kakao, karamel…
Naprostá kvalita se samozřejmě týká také svatebního cukroví, dortů i dezertů. Každý kousek cukroví se ručně vyrábí a zdobí.

Vzhledem k tomu, že svatební sezóna pro tento rok se pomalu rozjíždí, mnoho budoucích nevěst a ženichů ladí poslední detaily pro jejich „den D“, a to včetně zajištění sladkého pohoštění, sweet barů a také svatebního dortu.

A právě výběr svatebního cukroví i dortů vám nyní může ulehčit zajímavá nabídka cukrárny Lucius!
Pro zájemce zde totiž připravují speciální “svatební výslužkové krabičky” – ty si můžete objednat už nyní (objednávky se uzavírají 30. ledna). Více informací a možnost objednání ZDE

Svatební výslužková krabička obsahuje 20x svatební cukroví, 5x svatební koláč, 1x trubička a 2x minirolády. 10 druhů cukroví – linecké kvítečko, linecké srdíčko, moccaoválek, mušle kokosová, čokotrubička, karamelový košíček, laskonka, pařížský rohlíček, rafaelo, brambůrka.

Svatební výslužková krabička bude k vyzvednutí na cukrárně v sobotu 5. února od 10:00 – 18:00 hod.

Máte tak skvělou příležitost vyzkoušet, ochutnat, vybírat a rozhodnout se, které svatební cukroví byste si právě na svou svatbu objednali vy.

Navíc vám tu i rádi poradí s výběrem svatebního dortu – připraví vám zde překrásný dort svatební – ať už v oblíbeném “nahém” stylu, nebo v klasickém designu. Opět si můžete vybrat, nebo stačí říct vaši představu.

Bližší informace o cukroví, svatebních dortech a kompletních cenových kalkulacích získáte na tel. čísle 602 449 459, nebo přímo v cukrárně Lucius.

Jak jsem napsala v úvodu, za pozornost zde stojí také speciální valentýnská nabídka dezetů a zákusků!

I letos můžete svou drahou polovičku potěšit na Valentýna sladkým překvapením – v cukrárně Lucius si můžete objednat z několika valentýnských specialit, mezi které patří RED VELVET s mascarpone, linecké srdíčko s malinovou pěnou, jahodové srdíčko s glase Mirror, Luciusův vaječnák – limitovaná valentýnská edice a Valentýnské perníčky.

Objednávky na valentýnské dezerty a speciality se přijímají do 6. února!

I za sebe mohu potvrdit, vše z cukrárny Lucius chutná skvěle, tady s výběrem chybu rozhodně neuděláte! :)

Cukrárnu Lucius najdete v Syrovicích u Brna, na adrese Syrovice 528.

ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / web
ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / facebook
ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / instagram