Styling tipy z Olympia centrum Brno – Pepe Jeans a Esprit!

V brněnské Olympii už brzy vypukne zajímavá akce – Olympia Style Days, kdy se můžete dozvědět něco víc o stylingu, správném výběru oblečení a o tom, se se právě k Vám – v oblasti oblékání – hodí.

olbr_1920x562_web__style_days_cz

Součástí této akce je také náš blog, kdy Vám nyní pravidelně přináším zajímavé tipy – na outfity, které mě zaujaly – v obchodech právě v Olympii – mimochodem, módní inspirace z obchodů New Yorker, Lindex, Peek & Cloppenburg a Gaudí si můžete prohlédnout ZDE.

Dnes pro Vás mám módní inspiraci z dalších dvou obchodů – PEPE JEANS a ESPRIT. Co mě zde zaujalo?

Začnu brandem PEPE JEANS. Britská značka, která se řadí mezi „leadry“ na poli denimové módy. Kvalitní, nápaditá, originální, lehce v duchu vintage – taková je móda Pepe Jeans. Samozřejmostí je velký výběr džínů, mnoha různých střihů, barev a typů, a to v každé kolekci.
Do obchodu Pepe Jeans už dorazila také podzimní kolekce – a vyberete tady spoustu zajímavých věcí. Já tu poskládala dva outfity – tady je první z nich:

Photo 05.09.15 7 47 51

Základem celého modelu je vlněný, šedý kabátek na zip rovného střihu. Mám takové kousky oblečení ráda – jsou ideální na přechodné období, kdy ještě nemusíte nosit teplou bundu, nebo kabát. Tento kabátek je na zip – vypadá hezky jak zapnutý, tak rozepnutý. Má 3/4 rukávy – čehož jsem využila a zvolila jsem pod něj temně červený svetr, jehož rukávy jsou vidět – právě díky zkrácené délce kabátu.

Zaujaly mě také džíny v nádherně modré barvě – přesně tento odstín miluju! Kalhoty mají lehce spadený sed, ale v zásadě jsou spíše na tělo, bokové, délka 4/5. Nohavice jsem záměrně ohrnula a vybrala k nim nízké boty boty s výraznou podrážkou a podpatkem (moje vlastní).

Kabelka je ovšem značky PEPE JEANS – klasická, černá, s možností nosit také jako cross body.

Photo 04.09.15 11 04 07

Druhý model – opět v podzimním duchu, ovšem v jiných tónech – by Pepe Jeans:

Photo 05.09.15 7 48 29

Zkombinovala jsem dvě základní barvy, které by ve Vašem podzimní šatníku neměly chybět – khaki a šedou. Khaki bunda tohoto střihu je trendy kouskem sezóny, takže s jejím nákupem rozhodně chybu neuděláte:) Navíc – právě tato barva se skvěle hodí k mnoha dalším – dobře vypadá s modrou, šedou, béžovou, hnědou, ale také s červenou, růžovou, nebo oranžovou.

Kalhoty – i když to na fotce není až tak patrné, jsou kombinací džínů a tepláků – tzv. jog jeans – na gumu, se spadeným sedem, pružné a nesmírně pohodlné.

Ke kalhotům jsem si vybrala tričko v šedé barvě, s potiskem kočičí hlavy. Opět vypadá dobře, když ho necháte lehce zastrčené v kalhotech (a nebojte si i větší velikosti, volnější střihy jsou teď IN).

Doplněk – černá šála s třásněmi – opět Pepe Jeans. Boty jsou mé vlastní.

Photo 05.09.15 7 48 43

Další obchod, jehož módu Vám chci představit – ESPRIT:

Obchod, se kterým nemám, co se oblékání týká, zatím moc velké zkušenosti, ale vím, že má obrovské množství svých „stoupenců“:) Zašla jsem se proto podívat, jaká je nabídka podzimní a zimní módy. Tady je první outfit, který jsem vytvořila a který se mi líbí:

Photo 04.09.15 11 18 19

Tmavomodré džíny, květinový světřík, zajímavý kabátek a šátek – hlavní složky mého modelu. Začnu kabátkem – ten mě zaujal na první pohled. Hřejivý kabátek ve světle šedé barvě má výraznou strukturu pleteniny, což dělá celý model vskutku originálním:) Šedá je velmi variabilní barva a hodí se skoro ke všemu, takže určitě vynosíte i právě tento kabátek:

Photo 04.09.15 11 18 50

Svetřík – i když se víceméně jedná o lehoučkou mikinu – v pudrově růžové barvě, s květinovými vzory, opět obsahuje šedé tóny – hezky se tedy hodí ke kabátu.

Photo 04.09.15 11 19 13

K modelu jsem vybrala kostkovaný šátek v růžových odstínech:

Photo 04.09.15 11 18 34

Druhý model, který jsem vytvořila a který by Vás mohl zaujmout. Kombinace vínové barvy, černé a krémové. Ideální pro podzim!

Photo 04.09.15 11 25 03

Černé, úzké džíny, by Vám ve skříni určitě neměly chybět. A skvěle se hodí právě k tomuto modelu! K džínům jsem vybrala vínový kardigan, který Vás zahřeje a který celý model barevně odlišuje (abychom nebyly jen černo-bílé:).

Photo 04.09.15 11 25 29

Tričko – z velmi příjemného, teplejšího úpletového materiálu s potiskem – řekla bych – králičí slečny v sukni:) Líbí se mi – působí na mě trochu jako zamračený králík z Alenky z říše divů – nevidíte ho tam taky?:) Tričko má na ramenou výraznější šití, což celý model opět odlišuje.

Photo 04.09.15 11 26 02

Doplňky, černá, lesklá kabelka Esprit, kterou můžete nosit cross body:

Photo 04.09.15 11 25 12

A samozřejmě čepice – také z Espritu – kdyby se náááhodou více ochladilo:) Krásně spadená – dodává celému modelu uvolněný look:)

Photo 04.09.15 11 25 19

Všechny fotografie, celé outfity i jednotlivé modely si prohlédněte ve fotogalerii.

ODKAZ: OLYMPIA CENTRUM BRNO/web
ODKAZ: OLYMPIA CENTRUM BRNO/facebook

ODKAZ: OLYMPIA STYLE DAYS/facebook/událost