Styling tipy z Olympia centrum Brno – Mango a H&M!

Olympia Style Days se pomalu, ale jistě blíží – je to akce, kdy se můžete dozvědět něco nového o fashion stylingu a o výběru toho správného oblečení právě pro Vás…

olbr_1920x562_web__style_days_cz

…a náš blog Vám pravidelně v rámci této akce přináší fashion tipy z obchodů právě v Olympii. V několika obchodech známých oděvních brandů jsem vybrala zajímavé outfity, které by Vás mohly pro nadcházející podzimní sezónu inspirovat – a třeba se objeví ve Vašich skříních:) Prohlédněte si modely z obchodů New Yorker, Lindex, Peek & Cloppenburg, nebo Pepe Jeans…ZDE.

Dnes pro Vás mám výběr toho nejzajímavějšího od dvou velmi oblíbených značek, jejichž modely už doma nějaké určitě máte:) Jedná se o obchody MANGO a H&M!

Začnu španělskou značkou MANGO, která se na českém módním trhu těší veliké oblibě. Její modely jsou velmi ženské, kreativní, kvalitní…a vyberete si zde to svoje v každém stylu – sportovním, uvolněném, ležérním… Já tu vybrala dva modely v ryze v podzimním duchu, ovšem každý trochu jiný – začnu prvním – inspirovaný retro lookem uplynulých let:

Photo 05.09.15 12 39 46

V případě tohoto ourfitu jsem zvolila kousky, které se opět vrací na módní scénu – rozšířené džíny „do zvonu“, košili s etno prvky a semišovou vestu s třásněmi. Se vším tímto budete tuto sezónu zatraceně IN:)

Kalhoty do zvonu mají vyšší pas a jsou hodně na tělo – takže pozor, holky, v případě tohoto střihu totiž nic moc nezamaskujete (jako v případě třeba boyfriend džínů). Určitě si k nim vezměte boty na podpatku – jako já (na fotce moje vlastní) – prodlouží Vám to nohy.

Druhý prvek – volná vínová košile se vzorem – vzdušná, ženská – skvěle se doplňuje právě s těmito kalhotami. Určitě košili zastrčte, ať lépe vynikne silueta kalhot.

Photo 04.09.15 12 10 24

Vesta – tuto sezónu se nosí a třásně jsou prostě v kurzu. Mě teda zatím příliš neoslovily, což ovšem neznamená, že se tak nestane:)

Photo 05.09.15 12 40 02

Coby kabelku jsem zvolila černou (aby ladila k botům) ve tvaru „sedla“ – ocvokovanou, s výrazným střapcem na zapínání.

A jdeme na druhý model:

Photo 05.09.15 12 40 20

Tento model mi byl stylově bližší – je lehce v rockerském stylu. Košile, křívák, spadené džíny…rebelský look, který mě baví.

Spadené džíny mají v mé skříni své právoplatné místo. Nosím je ráda a často, dají se kombinovat v podstatě s čímkoliv. Líbí se mi také přesně ten střih a barva kalhot, které mám na fotce, přes lýtka jsou džíny obeplé, přes stehna a zadek volné.

Photo 04.09.15 12 10 38

Červená kostkovaná košile – skvěle se hodí právě k denimu, ale také třeba k černým, koženým kalhotům. Opět kousek, který se Vám ve skříni díky své nadčasovosti neztratí.

Photo 04.09.15 12 11 04

Černý kožený křivák – další nadčasová záležitost. Určitě si ho pořiďte – ať už z kůže, nebo koženky. Uvidíte, že ho rozhodně vynosíte:)

Photo 04.09.15 12 10 13

Doplňky na fotce – boty vlastní, kabelka – černý semiš s třásněni by Mango.

Photo 04.09.15 12 09 55

U hurá do druhého obchodu – naše oblíbené H&Mko!

V H&M se to zajímavými outfitu „jen hemžilo“ – mě zaujaly už přímo ty kombinace, které zde byly vystavené na figurínách.

Photo 04.09.15 11 31 29

Na výběr je tu mnoho kožíšků, vest a bundiček – které by Vám na podzim také neměly chybět. Coby první outfit jsem ovšem seskládala barevně zajímavou kombinaci se světříkem, džínami a originální bundou:

Photo 04.09.15 11 38 38

I když jednotlivé kousky vypadají zvlášť poměrně nezajímavě – v této kombinaci mě baví. I svetr s tygřím vzorem dodává celému tomuto oufitu retro look 80. let – co myslíte?:)

Photo 04.09.15 11 40 01

Na zmíněném retro vzhledu se podepisují také světlé modré „plísňové“ džíny – vzpomínáte si, jak je naše rodiče nosily? Nebo možná ještě i Vy? Jsou zase v módě!

Zaujal mě i tento koženkový batůžek – právě batůžky jsou hitem poslední doby a můžu Vám říct, já jim taky propadla a dokonce jsem si koupila i tento z H&Mka:) Je to nesmírně praktická záležitost – spoustu věcí se Vám do něj vejde, dobře se nosí – a hlavně, Vy máte ruce volné, což oceníme hlavně my, maminky neposedných prcků:)

Photo 04.09.15 11 40 32

V obchodě H&M je obecně velmi široký výběr povedených doplňků – ať už kabelek, bot, nebo klobouků a čepic. Určitě byste si tady to svoje našly:

Photo 04.09.15 11 44 26

Photo 04.09.15 11 44 37

Všechny fotky, celé outfity i jednotlivé modely, si můžete detailně prohlédnout ve fotogalerii.

ODKAZ: OLYMPIA CENTRUM BRNO/web
ODKAZ: OLYMPIA CENTRUM BRNO/facebook

ODKAZ: OLYMPIA STYLE DAYS/facebook/událost