Podzimní novinky v GTF

V obchodech se to plní podzimním a zimním oblečením. Už na nás vykukují kabáty, kozačky, svetry a mě se teda nějak pořád nechce do zimy! Ještě doufám, že na teplý oblečení máme čas, protože jakmile přijde podzim, je to konečná a na dlouhou dobu se opět zahalíme. Ale jak to tak sleduju, tak lidi obchody berou celkem útokem, protože je fakt z čeho vybírat. K vidění jsou moc pěkný kousky!

Když jsem si procházela Vaňkovku, tak jsem si nemohla nechat ujít novou kolekci Diesel a Mel v GTF store. A abych Vám nefotila jen samotné kousky, tak jsem se do nich rovnou oblíkla. Musím uznat, že Diesel si kvalitu materiálů a střihů drží pořád. Pokud zvolíte správné číslování, tak Vám oblečení padne jako ulité.

Co se týká riflí, těmi je značka Diesel proslulá a ten, kdo je jednou vyzkoušel ví, že už bylo těžké přesedlat na jinou značku. Také v nové kolekci je na výběr z několika typů. Ať to jsou rifle s nízkým sedem, nebo rifle úplně na tělo, světlé, tmavé, dodřené, děravé.  A opět všechny sednou božsky!

I když už v poslední době spíš přesedlávám na slimky, tak tyto „nasrávajdy“ se mi fakt líbily. Byl použit perfektní materiál, který vydrží, byly prostě pohodlný a vypadaly super! K nim jsme zvolili jednoduchý černý crop top.

image

Výborně jsem se cítila i v tomto black and white outfitu.  Kalhoty se chovaly, jako Vaše druhá kůže, takže Vás komplet obeply, ale byly dost pružné, takže nasoukat se do nich nebyl problém. Měly po sobě drobné třpytky, které dělaly kalhoty zajímavými. Ke kalhotům jsme vybrali opět jednoduché tričko s vázáním po boku. Celý outfit jsme doplnili kabelkovou novinkou od Obag.

image

Suprově vypadaly tyto kraťoučké šatečky! Holky, kdo si na ně troufáte, tak běžte do nich, dělají super postavu a mají krásné detaily. Na fotce vůbec tak nevyniknou, protože jsou černé. Mají zapínání až ke krku, které je doplněno stuhou, můžete ji uvázat buďto jako kravatu nebo mašli. Být mladší, jdu do nich!:)

image

Pokud hledáte spíše něco do práce a jste příznivcem business looku, tak tu najdete skvěle padnoucí černé kalhoty a bílou košili, která je prostě nesmrtelná. Tyto kousky nevyjdou nikdy z módy. Takže bych se nebála do takovýchto kousků zainvestovat, protože je budete nosit roky. Doplnit můžete šátkem,  tak jako jsme to udělali my nebo ji mít na dva knoflíčky „decentně“ rozepnutou:)

image

Opět rifle s nízkým sedem a sportovní tričko! Outfit, ve kterém se budete cítit pohodlně!

image

A nakonec světlounké slim rifle, které podtrhnou ženskost. Mě se tento typ riflí moc líbí právě proto, že zdůrazní postavu.

image

Kromě nové kolekce značky Diesel přifrčela do obchodu i nová kolekce voňavých botiček MEL.

Praktické budou určitě tyto mokasíny, které díky materiálu budou nesmrtelné. Opět nadčasový kousek. Na výběr je ve dvou barvách, světlé a tmavé.

image

image

Zajímavý kousek o kterém nevím, co si myslet, jsou tyto černé polootevřené boty.

image

Oblíbené balerínky dorazily hned v několika zajímavých provedeních, které se barevně hodí právě na podzim.

image image image image

A nakonec vyšší botky s křídly, se kterými hravě zvládnete upršený podzim!

image

Prodejnu GTF najdete v nákupní Galerii Vaňkovka, v prvním poschodí.

ODKAZ: GTF STORE/WEB
ODKAZ: GTF STORE/FACEBOOK
ODKAZ: GTF STORE/ESHOP