Cartier představil parfém Must Gold

Na trhu se objevila jedna z nejočekávanějších parfémových novinek tohoto podzimu. Neunikla ani nám a něco Vám o ní napíšu, ať jste v obraze:)  Cartier vrátil život vůni Must De Cartier. Už sám název Must De napovídá, že je to vůně, kterou prostě musíte mít.

Must De Gold je z mého pohledu neobyčejný a dráždivý parfém, určený pro odvážné ženy. Je to parfém, kterého si každý všimne a který s Vámi půjde kamkoliv a upoutá pozornost. Cartier má své jméno nejen v parfumérství, ale i v klenotnictví, takže očekávejte i krásný design flakonku.

image

Pokud se rády odlišujete od okolí a chcete vyzkoušet něco nového a extravagantního, určitě si přivoňte k této vyjímečné vůní. Je to sladší a přitom svěží vůně, která se hrdě nosí. Základem je opět jasmín, který doplňuje sladká vanilka. Vůně se řadí mezi zelené orientální, žádnou nudu a fádnost nečekejte. Já jsem si na ni troufla zatím jen na večer, kdy jsem vyrazila do našeho Brnečka na večírek.

Složení parfému:

svěží galbanum s moderním dotekem mačkaných lístků
rozkošný jasmín radostně zabarvených vonokvětkou
smyslná vanilka s lehkou okázalostí

Nová lahvička ve zlaté barvě má ikonický tvar připomínající zapalovač. Působí tak trošku jako šperk.

image

Cartier je znám jako král klenotníků, který vyrábí ty nejkrásnější šperky už od roku 1847. Stejně tak jako šperky jsou parfémy promyšleny do posledního detailu.

Parfém můžete očichat a koupit v parfumeriích Douglas.