STROMEČEK SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ V TAWANU

I letos najdete v brněnském centru thajských masáží – v TAWANu – stromeček „splněných přání“ dětí z dětského domova Dagmar. Přání můžete splnit i Vy – a tím tak uděláte radost některému z dětí. I tento rok je partnerem spolu s květinovým studiem AMMI i náš charitativní spolek We Love to Help – a budeme rádi, když se také zapojíte. Ten pocit, když dítěti uděláte radost, stojí za to! Víc v mém článku!

Právě Vánoce jsou období, které by mělo být tím nejkrásnějším, hlavně pro děti, které si to opravdu zaslouží. Pokud děti sami máte, jistě vítě, jak Vánoce prožívají, jak se těší. Sama to vidím u svých kluků a je to prostě krásné, díky nim jsou Vánoce naprosto dokonalé:)

Ovšem, na světě je spoustu dětí, které nemají to obrovské štěstí trávit Vánoce s rodinou. Mluvím o dětech z dětských domovů, které ty klasické, rodinné Vánoce, častokrát ani nepoznaly. Proto je určitě skvělým nápadem i tyto děti nějak o Vánocích potěšit – a splnit jim přání:)

Právě takový nápad realizují v centru thajských masáží v Brně, v Tawanu, kde je „stromeček splněných přání“ – dětí z dětského domova Dagmar v Brně.

Je to jednoduché – přímo v Tawanu si můžete vyzvednout konkrétní přání, které děti napsaly. Stačí pak dáreček pro dané dítě koupit a přinést do 15. 12. zpět do Tawanu. Odtud dáreček poputuje k danému dítěti do dětského domova Dagmar, kam ho spolu se zástupci Tawanu a Ammi dovezeme. :)

Udělejte radost…stojí to za to!:)

Centrum thajských masáží TAWAN najdete v Brně na Šilingrově náměstí, v budově hotelu Barceló Brno Palace.

ODKAZ: TAWAN / WEB

ODKAZ: TAWAN / FACEBOOK