Novinky v butiku ALLORA!

Dámy! Opět mám pro vás pestrou módní inspiraci, tentokrát z mého oblíbeného butiku Allora, který najdete v centru Brna, na Dvořákové ulici. Mají tu spoustu skvělých novinek, hlavně úžasné kabáty, bundy, svetříky – zkrátka teplé věci, které se teď, na podzim a v zimě více než hodí. Víc v následující reportáži! :)

Pokud sháníte krásnou a teploučkou bundu, kabát, nebo vlastně jakýkoliv kousek, který vám obohatí váš šatník, zastavte se právě do butiku Allora na Dvořákovu ulici – mají tady stále senzační výběr! Tento obchůdek je opravdu velice dobře zásobený – věřte, že tu určitě něco krásného, co se vám bude hodit, najdete. ;)

Já se sem nedávno zastavila, omrknout novinky a hlavně, bundy a kabáty – právě zimní bundu jsem totiž už dlouho sháněla. A k mé velké radosti jsem zde tu svou vysněnou objevila!

Je to tato, z vysoce lesklého materiálu, který je aktuálně velice v kurzu. Mně se něco takového právě moc líbí, je to nesmírně efektní, co říkáte?

Mimochodem, právě tuto bundu zde mají jak v černé barvě, tak i v modré a červené. A všechny jsou minimálně velice zajímavé!

Pokud jste více typ na kabátky, tak i ty zde najdete – v butiku Allora jich mají mnoho, nejrůznější barvičky a vypadají také perfketkně! Jsou z lehčího materiálu, takže naprosto ideální pro aktuální období. ;)

Naprosto božská byla i tato khaki vesta! Tuto barvu mám moc ráda, skvěle se kombinuje a nosí s ostatními barvičkami.

Zaujaly mě zde i krásné roláky, svetříky…mají mnoho barev, typů, skvělé jsou i roláky, které vás také zahřejí… :)

Pokud máte rády sukně, nebo šaty a nechcete se takových kousků vzdát i nyní, když je chladněji, doporučuji se v Alloře podívat právě na tuto ryze ženskou módu. Mají zde krásné a teploučké podzimní sukýnky, nebo i teplejší šaty, které vypadají perfektně jak ke sportovním botám, tak i ke kozačkám.

Ovšem, najdete zde krásné šatičky i na slavnostní a okázalé příležitosti… Moc hezké jsou třeba tyto sametové, mají je jak v této béžové barvě, tak i v modré.

Zkrátka, do butiku Allora stojí za to zajít se podívat! Věřím, že s prázdnou neodejdete. ;) A pozor – ceny jsou zde, řekla bych, velice rozumné. ;)

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákové 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook