Inspirace na krásné kabelky z obchodu IOAMO

Hledáte inspiraci, kam v Brně pro kabelky? Dnes mám pro vás jeden tip – z obchodu italské značky IOAMO, který najdete přímo v centru Brna, na Kobližné 3 (přímo proti Baru, který neexistuje). Mají tu krásné a stylové kabelky IOAMO, které jsou lehounké, v mnoha designech a hlavně, variabilní – svou vysněnou kabelku si zde můžete přímo celou sestavit. A mimo to, koupíte zde i italské kožené kabelky, nebo koženkové od značky Pierre Cardin. Víc v následujícím článku!

Řeknu vám, obchodů, kde seženete krásné kabelky, je v Brně opravdu málo. Výběr většinu nic moc… Takže, pokud sháníte hezkou, stylovou, designově výjimečnou kabelku, určitě vám doporučuji zajít se mrknout do obchodu IOAMO, který najdete v centru Brna, na Kobližné 3.

V tomto obchůdku koupíte kabelky stejnojmenné značky IOAMO, která vyrábí právě ty úžasné a variabilní kabelky – jejich finální podobu si totiž můžete vy sami přímo určit!

Materiál, který je na výrobu kabelek použitý, se jmenuje EVA a je opravdu úžasný! Na dotek přijemný, lehounký, ovšem velice pevný, kabelky opravdu “něco vydrží”! ;) Navíc, tento materiál je i snadno udržovatelný, omyvatelný, tudíž vaše kabelka bude stále jako nová.

Další výhodou značky IOAMO je to, že některé edice a potisky jsou v limitovaném počtu kusů.

Nabídka kabelek v brněnském obchodě IOAMO je obrovská – celá řada motivů, velikostí, barev i zpracování – věřím, že si určitě najdete takovou, která vás zaujme. Navíc, musím zmínit, že kabelky a celý sortiment je za přijatelné ceny.

Aktuálně tu mají už i kabelky IOAMO z podzimní kolekce, jsou v překrásných barvách, které jsou tuto sezónu IN – moc se mi líbí právě ty kabelky ve vínové, cihlové a khaki barvě a jejich vzájemných kombinacích.

Stylově se jedná možná o trochu extravagantní kousky, ovšem jsou k dispozici i takové modely, které mají více jednoduchý design. Výborná je právě ona zmiňovaná variabilita – kabelku si můžete také libovolně obměňovat, přesně podle nálady.

A pozor – kromě kabelek IOAMO koupíte v tomto obchodě i krásné, celokožené italské kabelky…

…nebo koženkové kabelky značky Pierre Cardin.

Mimochodem, brněnský obchod IOAMO je vůbec první prodejna tohoto brandu v ČR a zároveň je i výhradním zastoupením – tedy, tyto kabelky si můžete koupit zatím pouze zde, nebo nově také na eshopu – viz odkaz ZDE – kde si celou kabelku můžete libovolně sestavit a nakombinovat.

Na více fotek krásných kabelek IOAMO a kožených kabelek mrkněte také do fotogalerie!

Obchod IOAMO najdete v centru Brna, na Kobližné 3 (roh Komerční banky směrem na Kozí, proti Baru, který neexistuje).

ODKAZ: IOAMO / web, eshop

ODKAZ: IOAMO / facebook

ODKAZ: IOAMO / instagram