Stolní curling je cool! Znáte tuto skvělou zábavu?

Už jste si někdy zahráli “stolní curling”? Upřímně, já si tuto hru vyzkoušela vůbec poprvé teprve nedávno, ale můžu říct, je to opravdu skvělá zábava – pro každého, bez rozdílu pohlaví, či věku. Zkrátka, jak budete mít příležitost – stolní curling si vyzkoušejte! A mimo to, pokud vás tato hra zajímá i z jiného úhlu pohledu, můžete si do své provozovny pořídit curlingový stůl a přilákat nové zákazníky. Nebo – lze si ho i pronajmout na jakoukoliv akci! Víc v následujícím článku se spoustou fotek…

O stolním curlingu se říká, že je “originální zábavou budoucnosti”. Je to fajn společenská hra, která má jednoduše daná pravidla a zahrát si ji může opravdu každý, bez rozdílu věku, či pohlaví. A co je také fajn – nepotřebujete ani žádné předchozí zkušenosti, či dovednosti. Stolní curling pochopíte rychle – a co je hlavní, budete se skvěle bavit.

Mimochodem, věděli jste, že stolní curling je patentovaná hra, která byla vyvinuta v Brně? Tato hra si od začátku své existence, tedy od roku 2019 získává mnoho příznivců, a to napříč celou Českou republikou.

A stolní curling – tedy tato hra – se může stát součástí i vaší provozovny, kdy tak hostům nabídnete nevšední zpestření a zábavu.

Jak vlastně stolní curling vznikl?
Stojí za nim dva spolužáci z Brna, které spojila vášeň ke stolnímu fotbálku. Až se jim jednou dostala do rukou dětská hra Curling – právě nedostatky této hry se rozhodli změnit a přepracovat do jiné, ovšem obdobné podoby, aby si ji mohli zahrát malí i velcí a hra tak získala nový rozměr.

Vznikl tak specifický stůl pro stolní curling – byl vytvořen ve stolařské dílně jednoho ze zakladatelů.

Stolní curling je skvělá týmová hra pro každého, zažijete u ní vzrušení, smysl pro týmovou spolupráci, radost a nadšení ze hry. Zároveň prověříte svou přesnost, cit a koncentraci. Hra se hraje ve dvoučlenných týmech. Jedná se o gentlemanskou hru, proto je nepsaným pravidlem, že vítězové zvou poražené na drink a zapijí společně utkání.

Stolní curling je ideální zábavou na nejrůznější společenské akce – na večírky, plesy, rozlučky se svobodou, na oslavy, teambuildingy… Curling zvládnou a rádi si zahrají zkrátka všichni!

Curlingový stůl se také může hodit třeba i do vaší provozovny – do restaurace, pivnice, či baru! Zajistíte tak hostům super zábavu, která vám pomůže zvýšit jak atraktivitu, tak i výdělky – výhra i prohra se přece musí zapít!

Curlingový stůl také může být součástí nejrůznějších odpočinkových zón – třeba ve firmách. Odměňte váš tým v náročných pracovních dnech tím pravým odreagováním.

Uspořádat turnaj můžete i pro vaše zaměstnance! Stolní curling posiluje týmového ducha – právě tato hra je přímo jako stvořená pro akci typu teambuilding!

Sledujte facebookové stránky Stolní curling – kde budete mít také přehled o plánovaných akcích a turnajích – ten nejbližší bude 6. listopadu!

V případě zájmu o poskytnutí curlingového stolu můžete psát na mail stolnicurling@email.cz , nebo stačí zavolat na kontakty uvedené na webu, viz odkaz níže.

Kde si stolní curling můžete už nyní zahrát? Mrkněte přímo na tento odkaz: https://www.stolnicurling.cz/provozovny/

ODKAZ: STOLNÍ CURLING / web
ODKAZ: STOLNÍ CURLING / facebook
ODKAZ: STOLNÍ CURLING / instagram