Wellness & služby v centru 4COMFORT v Obřanech

Věřím, že wellness centrum 4COMFORT v brněnských Obřanech mnozí jistě znáte – toto centrum platí již mnoho let k těm nejoblíbenějším v Brně. Je tu pestrá nabídka služeb a hlavně, překrásné wellness, kterému dominuje velký bazén s příjemně teplou, slanou vodou. A nyní, na podzim, je přesně ta pravá doba si do wellness zajít, co říkáte? Proč právě do 4COMFORT? Dozvíte se v následujícím článku…

Právě podzim je skvělý pro zahájení pravidelných návštěv wellness center, co říkáte? Podzimní pošmourné dny a chladné počasí přímo vybízí k „úniku“ do příjemně vyhřátých prostor wellness, kde si můžeme zajít do sauny, zaplavat si a celkově se zde zrelaxovat.

Skvělé služby a výborně vybavené wellness nabízí právě centrum 4COMFORT, které najdete v brněnských Obřanech.

Toto wellness centrum mnozí určitě dobře znáte – chodíte sem, ovšem pro ty z vás, kdo třeba hledáte poklidné a krásné wellness, kam začít chodit – víc vám 4COMFORT ve svém článku představím!

Myslím, že hlavní dominantou wellness centra 4COMFORT je rozhodně relaxační bazén – opravdu v nádherném designu!
Bazén má příjemnou teplotu 30 °C a jeho součástí je i relaxační lavice pro 15 osob s jemnou perličkovou lázní. Bazén obsahuje sůl z Mrtvého moře, která hraje velkou roli při léčbě nemocí jako jsou lupénka, ekzém, akné, revmatismus…a obecně je velice prospěšná pro naše zdraví.

Voda v tomto bazénu již není upravovaná chlorem, tudíž je velmi šetrná i k naší pokožce.

Za speciální zmínku tu pak rozhodně stojí i možnost pronájmu privátního SPA, v nabídce jsou tu dva druhy, privátní spa „klasik“ a spa „zima“.
Spa klasi je pro 2 – 5 osob a využít tu můžete vario saunu, parní lázeň, privátní whirpool, nebo relaxační část s posezením. Navíc tu dostanete při rezervaci láhev sektu.

Spa zima pak nabízí finskou saunu, privátní whirpool, relaxační část, stejně tak vás čeká při rezervaci i lahev sektu.
Je také možnost rezervovat si obě tato spa současně, kdy získáte větší prostor – kapacita obou spa je pak až 11 osob.

Mimochodem, tato spa lze využít i pro organizaci „relaxačního večírku“, což může být skvělý program pro jakoukoliv speciální příležitost, jako je třeba oslava výročí, rozlučky se svobodou…

Skvěle vybavený je zde pak i saunový svět! Vybrat si tu totiž můžete z celkem šesti druhů saun, dvě z toho jsou parní a čtyři suché. Po saunování se tu můžete zchladit v jednom ze čtyř ochlazovacích bazénků, využít můžete několik druhů venkovních i vnitřních sprch, ledovou tříšť, odpočívat pak lze na jedné ze dvou teras.

Mimochodem, moc fajn je zdejší “stromová sauna” – sem si můžete zajít i popovídat s kamarádkou, tady není nutné dodržovat naprostý klid. Zbytek saun je samozřejmě určený pro vaši maximální relaxaci – zde už je ticho vítané. :)

V saunovém světě se pak konají také pravidelné saunové ceremoniály.

Mimochodem, centrum je skvělé i pro děti – pro děti je zde otevřeno každou sobotu do 12 hodin. Tuto saunovou sezónu navíc pro děti vyhlásili soutěž, ve které můžou vyhrát saunovací čepičky, masážní rukavičky nebo zdejšího maskota.

Zahajte podzimní wellness sezónu ve 4COMFORT! Věřím, že zde budete rozhodně moc spokojení. A jak píšu, stále tu máte zaručenou komfortní a privátní atmosféru, rozhodně se nemusíte obávat přeplněných prostor!

Wellness centrum 4COMFORT najdete v Brně – Obřanech na adrese Fryčajova 698/29 (vjezd z ulice Cihelní).

ODKAZ: WELLNESS CENTRUM 4COMFORT / web
ODKAZ: WELLNESS CENTRUM 4COMFORT / facebook
ODKAZ: WELLNESS CENTRUM 4COMFORT / instagram