Soutěž: vyhrajte skvělé proudukty pro ochranu před sluníčkem od Biodermy!

Blíží se nám léto a tak to chce mít po ruce vhodné produkty, které vás ochrání před škodlivými vlivy slunečního záření. Já už roky nedám dopustit na ty od značky Bioderma, a to nejen pro sebe, ale i pro své děti. A právě o tyto skvělé produkty můžete soutěžit i v mé dnešní soutěži!

Značce Bioderma jsem věrná už celou řadu let. Mám ráda tělovou péči, miluji růžovou micelární vodu Sensibio H2O a také hydratační řadu. Výborné jsou také přípravky pro ochranu před sluníčkem – Bioderma nabízí v rámci této řady několik super věcí, které jsou opravdu TOP! Dnes vám ty svoje oblíbené představím a dva skvělé přípravky mohou tři z vás také vyhrát v soutěži. ;)

BIODERMA PHOTODERM Opalovací mlha SPF 30
Naprosto výborná věc, která vám poskytne požadovanou ochranu snadno, rychle a bez potřeby roztírání.

Pokud si nepotrpíte na bílé, hutné opalovací krémy, je tato věc ideální volbou. Opalovací mlha od Biodermy je čirá, nemastná, nelepí, na pleti nezanechává žádné stopy. Praktická je aplikace ve spreji, zkrátka jen nastříkáte tam, kam potřebujete a hotovo. :)

Mlha pleti poskytuje vysokou ochranu, má ochranný faktor SPF 30. Krásně, svěže voní – milé dámy, pro nás, myslím, naprosto ideální produtk.

BIODERMA PHOTODERM MAX AQUAFLUID SPF 50+
Jedná se o opalovací fluid na obličej s vysokou ochranou. Zapomeňte na bílé obličeje, které Vám vždy způsobil Váš běžný opalovák. Tato vychytávka Vás zaručeně ochraní před spálením – obsahuje ochranný faktor SPF 50+ a navíc Vám zbytečně “nezmastí” obličej.

Jak jsem uvedla, jedná se o fluid – má tedy více tekutou texturu, což je pro přípavek na obličej super věc – věřím, že nadbytečnou mastnotu v létě taky nemusíte. Fluid se dokonale roztírá a pokožka jej snadno a rychle absorbuje. Stačí opravdu malé množstí na celý obličej. Krém se opět nesmývá a poskytne vám ochranu na dlouhou dobu.

Super jsou i verze s tónováním – fluid pokožku perfektně barevně sjednotí, zakryje nedostatky… V nabídce je ve dvou odstínech a bez tónování.

BIODERMA PHOTODERM KID SPF 50+, Opalovací sprej pro děti a kojence
Toto je z mého pohledu asi nejspolehlivější produkt pro ochranu kůže před sluníčkem – hlavně pro děti. Ovšem, tento sprej používám i já, zhruba první dva dny pobytu na sluníčku na dovolených – než si moje pokožka na sluníčko trochu “zvykne”.

Sprej vytvoří na pokožce okamžitě ochranný film a chrání ji skutečně dlouhou dobu. Nesmývá se – opět mohu z vlastní zkušenosti potvrdit.

Tento sprej je také hypoalergenní – skvěle ji tedy snáší i děti s citlivou pletí. Moji synové jsou oba exematici a sprej snáší absolutně bez problémů.

BIODERMA HYDRABIO Sérum
Sérum ideální pro silně dehydratovanou pleť – je z řady Hydrabio a je na léto přímo ideální. Doplní pleti chybějící hydrataci, která z pokožky mizí následky slunění.

Texturou opět lehounký, gelový přípravek, který pleť nezatěžuje. Nelepí, nemastí a okamžitě se absorbuje. Je opět vynikající pro všechny typy pleti – i pro tu citlivou. Vynikající hlavně v případech silné dehydratace.

Pleť je po použítí krásně pružná, svěží a já vnímám i menší visibilitu vrásek – při pravidelném používání (používám 1x denně večer) v kombinaci s Hydrabio Gel-Créme.

A nyní k soutěži! Pro 3 z vás mám nachystané 2 produkty, které jsou v této recenzi. Jednak skvělou Opalovací mlhu SPF 30 a také, dětský sprej Photoderm SPF 50+!


Jak soutěžit?

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Sledujte Instagram @bioderma_czech
  3. Sleujte můj Instagram @misasalacova
  4. Odpovězte na otázku: JAKÝ OCHRANNÝ FAKTOR MÁ OPALOVACÍ MLHA OD BIODERMY?
  5. Odpověď pište do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Hodně štěstí! :)