Shopping tipy z Campus Square Brno

I během května jsem v nákupním centru Campus Square Brno objevila mnoho zajímavého, co si zaslouží pozornost. Proto vám opět přináším přehled toho NEJ! Konala se tu také skvělá akce – CheeseFest a i z té mám pro vás report. ;)

Co mě zaujalo v obchodech v Campus Square během května? Opět toho nebylo málo! A musím říct, že i já jsem si tu pořídila pár věcí pro radost… :) Třeba vás můj fotoreport opět inspiruje a osloví!

Mimo to, konal se tu festival CheeseFest, který ocenili hlavně všichni, kdo mají rádi sýry! Sýrů tu bylo spoustu, mohli jste je ochutnat na všechny způsoby – třeba i na sladko! Kromě sýrů stánky nabízely další dobroty, třeba italské speciality, pesta, čokolády, wafle… Mňam!

A teď už inspirace z obchodů…

DEKORACE V PEPCU
O krásných dekoracích z Pepca za pár korun jsem vám už několikrát psala – a vím, že se vám fotky líbily. :) Obchod Pepco mám ráda, dají se tady sehnat hezké věci a za bezva ceny – a to se týká právě i bytových doplňků a dekorací. Však posuďte sami podle fotek – myslím, že to jsou parádní kousky, že? ;) A za těch pár korun udělají obzvlášť radost. :)

NOVINKY V CAMAIEU
V obchodě Camaieu je krásná jarní kolekce a kromě oblečení tu mají i spoustu božích doplňků – šperky a bižuterii, klobouky, boty a také kabelky! Právě kabelky jsou hodně vydařené, já bych si tedy určitě vybrala. :) Ta kulatá, z přírodních materiálů, je na léto naprosto skvělá!

ESPADRILKY V CCC
Botičky typu „espadrilky“ jsou velkým hitem této sezóny, co se obutí týká! Boty mají podrážku z přírodních materiálů a jsou obvykle plátěné. Chodí se v nich skvěle, sama jsem si jedny pořídila. Velkou nabídku krásných modelů těchto botiček mají i v CCC – spoustu barev, typů, se zdobením i bez. Musím uznat, že tak hezké espadrilky jsem zatím v jiných obchodech neviděla!

PLAVKY V NEW YORKERU
Obchody s módou už nabízí také nové kolekce plavek a nejinak je tomu i v New Yorkeru – tady je plavek už opravdu ohromný výběr! A musím říct, že některé kousky jsou teda fakt moc krásný! Koupíte tu jak dvoudílné, tak i jednodílné plavky a k tomu samozřejmě i další plážové doplňky – třeba tašky, klobouky, žabky, brýle… Mrkněte i do fotogalerie pod článkem, je tam spoustu dalších fotek!

DETEKTIVKY V KNIHKUPECTVÍ KOSMAS
Blížící se letní období pro mě znamená také relax s knížkou, takže už  vymýšlím, co hezkého si přečtu. :) A vybrala jsem dva autory, kteří jsou teď ohromně populární, Jo Nesba a Roberta Bryndzu. Myslím, že mnohým z vás je nemusím představovat. :) Velký výběr knížek od obou autorů, včetně bestsellerů a novinek, jsem vám vyfotila v knihkupectví Kosmas v Campusu.

MARACUJOVÁ ŘADA V YVES ROCHER
Moje oblíbená kosmetická řada Yves Rocher představila novou, božsky voňavou řadu Maracuja! Je naprosto letní, omamná, v nabídce je několik maracujových produktů – tím NEJ je rozhodně tělový sprej, myslím, že právě na léto super věc! Mimochodem, tělové spreje od Yves Rocher jsou vůbec perfektní – za sebe pak doporučuji i kokosový. ;)

REPELENTY V LÉKÁRNĚ DR. MAX
Jarní i letní období znamená mimo jiné také boj s protivným hmyzem – takže to chce mít po ruce účinný repelent, a to hlavně, když cestujete do přírody. Já bez repelentu nedám ani ránu – protože s dětmi jsem hodně venku a z klíšťat mám až panickou hrůzu. V lékařně Dr. Max jsem vyfotila pár dobrých repelentů – mně se osvědčil skvěle přírodní od mé oblíbené značky Puressentiel.

JEDNOROŽČÍ MÁNIE V BIJOU BRIGITTE
Jednorožci všude, kam se podíváš! Taky si jste si toho všimli? :) Hlavně mezi malými holčičkami jsou jednorožci teď populární – tak jestli po věcech s motivem jednorožce také pátráte, tak krásné věci mají v Bijou Brigitte v Campusu. :)

Spoustu fotek mých dalších postřehů z Campusu si prohlédněte také ve fotogalerii!

ODKAZ: CAMPUS SQUARE BRNO – webfacebook