Krásné věci pro radost…z obchůdku IvaDekor

Nedávno jsem si opět udělala cestu do svého oblíbeného obchůdku IvaDekor, kde mají tolik krásných věcí – dekorace, svíčky, doplňky domů…všechny ty věci, která já mám tak moc ráda! A přibylo tu opravdu spoustu krásných novinek, mnohé v letním stylu. Věřím, že by se vám mohly líbit – tady je moje reportáž!

Krásnému, letnímu počasí, přizpůsobuji i dekorace domů. Mám ráda barevné věci, miluji design v duchu moře – a právě tyto věci mají v hojném počtu i v obchůdku IvaDekor.
Dekorace ve „stylu moře“ mi připomínají letní dovolené, chvíle, které jsem si užila – a tak si ráda kousek těchto vzpomínek vytvořím i doma, třeba právě doplňky v mořském stylu.

V obchůdku IvaDekor tak najdete celou řadu věcí v modrobílem provedení, což je právě pro tento styl naprosto typické. Nechybí majáky, sošky, sítě, rybičky, mušle…zkrátka, můžete si tak doma vytvořit kousek své oblíbené letní destinace. A proč také ne – léto je pro to naprosto ideální období. :)

Kromě kousků v mořském stylu si tu ovšem můžete vybrat i takové dekorace, které mohou váš domov zdobit celoročně. Nabídka je tu skutečně pestrá – ať už máte rádi věci v moderním, nebo třeba stále velmi populárním „vintage stylu“.

Na své si tu přijdeme i my, kdo milujeme svíčky – mimochodem, svíčku si ráda zapálím nejen v zimě, ale kdykoliv během roku. Vybírám si vonné svíčky a vůně podřizuji danému období. Zatímco v zimě dávám přednost spíše hřejivým, kořeněným vůním, tak v létě naopak vyhledávám vůně svěží, lehké – třeba citrusové.

IvaDekor ma snad největší výběr oblíbených vonných svíček Yankee Candle, které se stále těší obrovské oblibě – rozhodně tu tedy najdete takovou, která vám bude vonět. :)

Za pozornost stojí i designové, voňavé svíčky od značky Wood Wick, které opravdu dokonale voní – a nejen to! Při hoření vydávají zvuk praskajícího krbu, což dokonale hřejivou atmosféru ještě umocní. Jsou opravdu skvělé – sama jednu mám a jsem z ní nadšena.
Tyto svíčky i krásně vypadají – zároveň jsou i hezkým designovým doplňkem.

Zkrátka – v tomto obchůdku si určitě uděláte radost, a to nejen sobě! Určitě tu totiž objevíte i milý dáreček pro kohokoliv, koho chcete potěšit. Až budete mít cestu kolem, zastavte se, stojí to za to! :)

Na mnoho dalších fotek mrkněte i do fotogalerie! :)

Obchod IvaDekor najdete v Brně na ulici Horova 16.

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook

ODKAZ: IVADEKOR / instagram