Soutěž s LowCost Barem – vyhlášení vítězů!

Je tu vyhlášení další blogové soutěže, ve které jste tentokrát mohli vyhrát 2 poukazy v hodnotě 500,- na útratu v novém LowCost Baru! Kdo vyhrál a pořádně to tu roztočí? :)

LowCost Bar přináší zcela ojedinělý koncept, díky kterému tu za drinky rozhodně nezaplatíte moc – třeba míchané koktejly tady stojí v průměru 69,-, což je fakt málo.

Nabídka nápojového lístku je zde opravdu hodně dobrá, najdete tu jak vína, sekty, tvrdý alkohol v opradu širokém sortimentu, tak hlavně spoustu míchaných drinků – nechybí tady snad všechy více i méně známé koktejly. Ve všech případech se jedná o kvalitní, kolkovaný alkohol, který jste zvyklí pít i kdekoliv jinde.

Určitě vás taky bude zajímat, co za nízkou cenou drinků stojí.
Je to jednoduché. Do LowCost Baru platíte vstup – 99,-. I když vás tento fakt můžete možná zarazit, tak při útratě na baru pochopíte, že se to prostě hodně vyplatí. Až budete platit účet, uvidíte, že jste tady fakt ušetřili. Za drinky tu totiž zaplatíte v podstatě jen nákupní cenu, bez obvykle vysoké přirážky, tak, jak je tomu v jiných barech.
Je to jednoduché a dá se tak opravdu v baru ušetřit.

Teď už k vyhlášení soutěže – ptala jsem se vás, kde v Brně LowCost Bar najdete? Správná odpověď zní – na Běhounské 9. Více pak celým pravidlům soutěže ZDE.

A 2 poukazy v hodnotě 500,- na útratu v LowCost Baru získávají:

IVANA HALOUZKOVÁ
PAVLA MATLOCHOVÁ

Holky, gratuluji, ozvu se Vám do zpráv ohledně předání Vašich výher! Užijte si párty v LowCost Baru! :)

ODKAZ: LOWCOST BAR / web
ODKAZ: LOWCOST BAR / facebook