Soutěž s LowCost Barem!

Není to tak dlouho, co jsem vám na blogu psala o novém LowCost Baru, který najdete v centru Brna, na Běhounské 9. Tento bar má poměrně zajímavý koncept, díky kterému tady fakt neutratíte moc. ;) A protože vás článek o LowCost Baru zaujal, domluvila jsem pro vás soutěž – o 2 poukazy v hodnotě 500,- na útratu právě zde!

Jít večer posedět, s partnerem, přáteli a přitom, s nadsázkou řečeno, nepřijít na mizinu. To je věc, kterou si přejeme asi všichni. Co dobře vím, ceny drinků se většinou v mnoha barech a restauracích pohybují poměrně na vysoké hranici a tak si často tak nějak „nedáme ani to, na co máme chuť“.

V LowCost Baru toto ovšem absolutně neplatí. Za drinky – třeba míchané koktejly, tady zaplatíte v průměru 69,-, což je fakt málo.

Nabídka nápojového lístku je tady opravdu hodně dobrá, najdete tu jak vína, sekty, tvrdý alkohol v opradu širokém sortimentu, tak hlavně spoustu míchaných drinků – nechybí tady snad všechy více i méně známé koktejly. Ve všech případech se jedná o kvalitní, kolkovaný alkohol, který jste zvyklí pít i kdekoliv jinde.

Určitě vás taky bude zajímat, co za nízkou cenou drinků stojí.
Je to jednoduché. Do LowCost Baru platíte vstup – 99,-. I když vás tento fakt můžete možná zarazit, tak při útratě na baru pochopíte, že se to prostě hodně vyplatí. Až budete platit účet, uvidíte, že jste tady fakt ušetřili. Za drinky tu totiž zaplatíte v podstatě jen nákupní cenu, bez obvykle vysoké přirážky, tak, jak je tomu v jiných barech.
Je to jednoduché a dá se tak opravdu v baru ušetřit.

Pojďme ale na slibovanou SOUTĚŽ!
LowCost Bar vám, čtenářům mého blogu, věnuje do soutěže 2 poukazy v hodnotě 500,- na útratu právě v tomto baru!

A jak soutěžit?

Jak soutěžit?

  1. Dejte LIKE FB PROFILU COOL BRNO BLOG
  2. Dejte LIKE FB PROFILU LOW COST BAR
  3. Odpovězte na soutěžní otázku: KDE V BRNĚ LOWCOST BAR NAJDETE?

    Odpovědi pište buď do zpráv, na FB Cool Brno Blog, nebo na email info@coolbrnoblog.cz

Hodně štěstí! ;)

LowCost Bar má otevřeno každý den, od 17. hodiny. Konají se tu také nejrůznější eventy – sledujte kalendář akcí na webu. ;)

ODKAZ: LOWCOST BAR / web
ODKAZ: LOWCOST BAR / facebook