Soutěž: připravte svou kůži na letní dovolenou!

Mám pro vás další zajímavou soutěž, která vás, věřím, potěší! Můžete totiž vyhrát 3x permanentku do solária v hodnotě 2000,- do studia Sun City na České. A právě návštěva solária dokáže vaši pokožku výborně připravit na letní sezónu, to mi věřte… ;)

Hned na úvod chci napsat, že už dávno neplatí, že solária jsou pro naši pokožku škodlivá a obecně neprospěšná. Naopak, rozumně pravidelná návštěva solária je pro kůži jen přínosem – kromě hezkého vzhledu totiž solária zásobují kůži tolik potřebným vitamínem D, jehož nedostatkem nyní trpí opravdu obrovská část populace. Dokonce, s nedostatkem vitamínu D jsem se setkala doslova „tváří v tvář“ také já – i mně bylo na krevních test prokázáno, že mám vitamínu D málo. A to samé „potkalo“ i mé dva syny.

Věřím, že vám tu nemusím psát o důležitosti vitamínu D – jen ve zkratce, nedostatek vitamínu D stojí za celou řadou zdravotních problémů, konkrétně za sníženou imunitou, lomivostí kostí, kazivostí zubů, krátkozrakostí… V dnešní době mají lidé obecně zažito, že sluníčko je škodlivé a kdykoliv jim na kůži trochu zasvítí, hned se všichni pořádně namažou krémem s faktorem SPF 50. Dle mého názoru – všeho moc škodí a i přehnaná fóbie ze sluníčka není dobrá.

Zpátky ale k soláriím. Sama mám zkušenost se solárky Sun City na České – zjistila jsem si tu o opalování celou řadu informací a dnes už vím, že solária mohou být pro naši pokožku přínosem. Opalování v soláriích totiž probíhá kontrolovaně, pod dohledem – vyškolený personál vám doporučí intenzitu i délku opalování a vy tak máte jistotu, že je vaše pokožka stále chráněná, i když se opalujete. Navíc a co je pro mě zásadní – solária vám doplňují právě ten důležitý vitamín D.

Jak také zmiňuji v úvodu článku, pravidelná návštěva solária vám pokožku výborně připraví na letní sezónu. Snědá pokožka už je totiž na sluneční záření více adaptovaná a vy se tak hned, jak se u moře vystavíte v plavkách, nespálíte do ruda… :))) Což je v případech mnoha lidí už pravidlem, že? :)

Pojďme ale k soutěži! Solární studio SUN CITY na České vám, čtenářům mého blogu, věnuje do soutěže 3x permanentku do solária v hodnotě 2000,-

Jak soutěžit?

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Dejte “like” FB profilu Sun City Brno Česká
  3. Odpovězte na otázku: JAKÝ DŮLEŽITÝ VITAMÍN VÁM OPALOVÁNÍ V SOLÁRIÍCH DOPLNÍ?
  4. A): Vitamín C
    B): Vitamín D
    C): Vitamín B
  5. Odpověď naleznete v tomto článku ;)
  6. Odpovědi pište buď do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Solární studio SUN CITY najdete v centru Brna, na České 9.