Kam v centru Brna na drink? Zkuste JINEJ BAR! A vyhrajte 3 poukazy na konzumaci! ;)

Kam v centru Brna na drink? Možností je určitě celá řada, ale je jeden bar, který díky svému jedinečnému konceptu nabízí pro své hosty i něco navíc, než kdekoliv jinde! Dáte si tu totiž kvalitní drinky, z široké nabídky, a to za absolutně bezkonkurenční ceny! Bar se jmenuje JINEJ BAR, najdete ho na Běhounské 9 a já vám ho dnes na blogu víc představím… :) A POZOR – v článku je pro vás soutěž o tři vouchery na konzumaci! 

Možná si vzpomínáte, když jsem vám na blogu psala o LowCost Baru – ano, tak JINEJ BAR je teď novým názvem právě tohoto baru. Stále platí stejný koncept, ovšem – JINEJ BAR rozšířil nápojové menu, kdy platí, že drinky jsou tu opravdu té nejvyšší kvality!

 V JINÝM BARU si můžete být jistí, že vás tu strávený večer s pár skvělými drinky rozhodně „nezrujnuje“. Navíc – je tu skvělá nabídka a krásné prostředí k tomu. V samém srdci Brna. Co víc si přát… :)

Nabídka nápojového lístku je tady opravdu hodně dobrá, najdete tu jak vína, sekty, tvrdý alkohol v opradu širokém sortimentu, tak hlavně spoustu míchaných drinků – nechybí tady snad všechy více i méně známé koktejly. Ve všech případech se jedná o kvalitní, kolkovaný alkohol, který jste zvyklí pít i kdekoliv jinde.

Průměrná cena za drinky, míchané koktejly, je tu 69,-! Což je fakt hodně málo – když si vezmete, že jinde třeba za oblíbené Mojito zaplatíte minimálně 150,-.

Jak to tedy s drinky v JINÝM BARU funguje a v čem spočívá to, že zaplatíte tak málo?

Do JINÝHO Baru platíte vstup – 99,-. I když vás tento fakt můžete možná zarazit, tak při útratě na baru pochopíte, že se to prostě hodně vyplatí. Až budete platit účet, uvidíte, že jste tady fakt ušetřili. Za drinky tu totiž zaplatíte v podstatě jen nákupní cenu, bez obvykle vysoké přirážky, tak, jak je tomu v jiných barech. 
Je to jednoduché a dá se tak opravdu v baru ušetřit. 

Pojďme ale na slibovanou SOUTĚŽ!
JINEJ Bar vám, čtenářům mého blogu, věnuje do soutěže 3 poukazy v hodnotě 400,- na útratu právě v tomto baru!

Jak soutěžit?

  1. Dejte LIKE FB PROFILU COOL BRNO BLOG
  2. Dejte LIKE FB PROFILU JINEJ BAR
  3. Odpovězte na soutěžní otázku: KOLIK PRŮMĚRNĚ STOJÍ MÍCHANÉ DRINKY V BARU?
    A) 69,- B) 150,- C) 200,-     (správnou odpověď najdete v tomto článku;)
    Odpovědi pište buď do zpráv, na FB Cool Brno Blog, nebo na email info@coolbrnoblog.cz

JINEJ Bar má otevřeno každý den, od 17. hodiny. Konají se tu také nejrůznější eventy – sledujte kalendář akcí na webu. ;)

JINEJ Bar najdete v centru Brna, na Běhounské 9.

ODKAZ: JINEJ BAR / web
ODKAZ: JINEJ BAR / facebook