Představuji – nový LowCost Bar!

V Brně máme nový bar! Jmenuje se „LowCost Bar“ a přichází s ojedinělým konceptem, který nemá nejen v Brně, ale vůbec v celé naší zemi obdobu! Nabízí totiž široký sortiment kvalitních drinků, koktejlů a dalších nápojů, za které – ve srovnání s jinými bary, fakt nezaplatíte moc! O tom vám musím napsat – byla jsem se v baru podívat a stojí rozhodně za pozornost!

Když jsem se o LowCost Baru dozvěděla, zcela upřímně, vzhledem k jeho názvu, byla jsem možná tak trochu skeptická. Narovinu, nevěděla jsem, co si pod „LowCost“ nabídkou mám představit. Ale zajímalo mě víc – přece jen, každá možnost, kam jít večer posedět s přáteli a neutratit zde „majlant“ stojí minimálně za zkoužku, co říkáte? :)

U rozhodnutí „KAM VEČER“ u mě a věřím, že i u celé řady z vás, hraje roli několik věcí – vybírám většinou místo v centru, důležité je pro mě i prostředí baru, upřímně, nemám moc ráda temné, „špinavé“ podniky – tady se necítím moc dobře. Obecně se cítím líp někde, kde je čisto a hezký, designový interiér.

Co je taky podstatné, samozřejmě – tak nabídka baru! Přece jenom, do baru chodíme s tím, že si tu chceme dát něco dobrého k pití. A to – možná nejzásadnější – závěrem. CENY. Ano, nechat za večer v baru tisíce, to si fakt může dovolit jen málokdo.

Zpátky ale k LowCost Baru. Jak už jeho název sám vypovídá, v baru opravdu neutratíte moc. A proto mě zajímalo, jak to tady vlastně funguje.

Zašla jsem tedy omrknout, otestovat, ochutnat. LowCost Bar má super lokalitu – je opravdu přímo v srdci Brna, na Běhounské 9. 
Z ulice poměrně nenápadný, vstupem ale scházíte do opravdu velkých prostor. Bar má interiér přesně ve stylu tak, jak to mám ráda – je vzdušný, čistý, v hezkém a moderním designu. Věřím, že se vám taky bude líbit… :)

Co je ale nejdůležitější – nabídka a ceny. Nabídka nápojového lístku je tady opravdu hodně dobrá, najdete tu jak vína, sekty, tvrdý alkohol v opradu širokém sortimentu, tak hlavně spoustu míchaných drinků – nechybí tady snad všechy více i méně známé koktejly. Ve všech případech se jedná o kvalitní, kolkovaný alkohol, který jste zvyklí pít i kdekoliv jinde.

A pozor – co se týká cen, až jsem nevěřila vlastním očím!!! Průměrná cena za drinky, míchané koktejly, je tu 69,-! Což je fakt hodně málo – když si vezmete, že jinde třeba za oblíbené Mojito zaplatíte minimálně 150,-.

Určitě vás taky bude zajímat, co za nízkou cenou drinků stojí.
Je to jednoduché. Do LowCost Baru platíte vstup – 99,-. I když vás tento fakt můžete možná zarazit, tak při útratě na baru pochopíte, že se to prostě hodně vyplatí. Až budete platit účet, uvidíte, že jste tady fakt ušetřili. Za drinky tu totiž zaplatíte v podstatě jen nákupní cenu, bez obvykle vysoké přirážky, tak, jak je tomu v jiných barech. 
Je to jednoduché a dá se tak opravdu v baru ušetřit. 

Co vám ale nejvíc doporučuji, zajděte se o tom sami přesvědčit, uvidíte, že mi dáte za pravdu. ;)

LowCost Bar má otevřeno každý den, od 17. hodiny. Konají se tu také nejrůznější eventy – sledujte kalendář akcí na webu. ;)

LowCost Bar najdete v centru Brna, na Běhounské 9.

ODKAZ: LOWCOST BAR / web
ODKAZ: LOWCOST BAR / facebook