Podzimní novinky v Retro Jeans!

Mám pro Vás další článek plný módní inspirace – aktuální novinky jsem tentokrát nafotila ve svém oblíbeném obchodě, v Retro Jeans v brněnské Olympii. Co tu tedy teď momentálně najdete? Je toho spoustu! ;)

V Retro Jeans najdete kousky jak pro sportovní, každodenní look, tak i do práce, nebo na večírek. A věřím, že si tu vybere každý!

Nafotila jsem tu pro Vás, milé dámy (na pánskou kolekci se zaměřím příště) opět spoustu krásných věcí! Já sama jsem si opět vybrala a můžu potvrdit, nová kolekce je rozhodně velice vydařená.

Nechybí trendy záležitosti této sezóny – kousky v populárním “army looku” – maskáčové kalhoty, oblečení v barvě khaki – kapsáče, trička, ale i šaty. Krásné jsou bundičky typu “bomber” – i to je velmi IN věc. Najdete zde ovšem i ryze nadčasové záležitosti – kožené bundy, vesty, sportovní trička, teplákové soupravy…zkrátka takové kousky oblečení, které z módy rozhodně jen tak hned nevyjdou.

Pojďte ale mrknout na fotky!

Tepláčky a teplákové soupravy – těch mají v Retro Jeans vždycky úplně senzační výběr. Fakt – tak hezký, barevný a hlavně, kvalitní jen tak někde nenajdete… ;)

Trička – ta má Retro Jeans už charakteristicky barevná, s nápisy, obrázky, nebo jen čistě barevná, v jednoduchém stylu. Skvěle oblečená padnou!

Denim – Retro Jeans je v první řadě denimový label, takže v každé kolekci nechybí bohatý výběr denimových kousků. Ať už to jsou džíny, košile, bundy, kraťásky, nebo šaty, je z čeho vybírat.

Šaty – šaty jako kousek oblečení je můj asi nejvíc oblíbený. Mám ráda, když dávám na jevo ryze ženský look a taky mě baví kombinovat ho trochu s rebelskými kousky. ;)

Lehká extravagance – tak té se návrháři v Retro Jeans taky nebojí a víte co? Já jsem ráda, protože ani mně není lehká výstřednost cizí. Nebojte se vyčnívat z davu a ukázat svůj jedinečný styl!

Vesty, bundičky – věci, které v chladnějších dnech už teď rozhodně využijete! ;)

Doplňky – i těch tu mají spoustu, kabelky, kšiltovky, brýle, botičky…

Paráda, že? Prohlédněte si mnoho fotek detailně také ve fotogalerii. ;)

Obchod Retro Jeans najdete v Brně v Olympii, nakupovat můžete ovšem i přes eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: RETRO JEANS / web, eshop
ODKAZ: RETRO JEANS / facebook