Kam pro boty v Brně? Můj tip a inspirace… ;)

Holky, co si budeme povídat, sehnat v Brně hezký, stylový, kvalitní boty, který nejsou „jak přes kopírák“ v každém ze známých řeťezců nabízejích obuv, není jen tak! Pokud chcete originální a hezký kousky, zcela na rovinu, doporučila bych vám jen opravdu několik málo obchodů. A protože mi právě o tipy na zajímavý botičky píšete – mám pro vás dnes inspiraci, kterou jsem nedávno nafotila v mém oblíbeném obchodě Wojas ve Vaňkovce. Tady totiž vyberu fakt vždycky.

Na nový pár bot, na ten se v botníku najde místo vždycky. To je moje motto – protože co se právě bot týká, jsem skoro až „závislá“. :) Opravdu, boty beru jako jeden z nejzásadnějších kousků celkového outfitu, který může o nás mnohé vypovídat.

A upřímně, jsou to právě boty, kterých si u lidí všímám snad jako prvního. Svoje hraje nejen vzhled, ale i to, v jakém jsou boty stavu. Určitě mi dáte za pravdu, když vidíte například hezky oblečeného člověka, který má příšerné boty. V tu chvíli je pozitivní dojem pryč.

I proto je fajn výběr bot nepodceňovat – neříkám, že je nutné kupovat spoustu párů, ale když už pořizujete, vybírejte takové, které vám sednou a budou slušet.

A kde v Brně hezké boty vždy spolehlivě najdete? Doporučuji určitě obchod Wojas ve Vaňkovce.
Wojas je kvalitní polská značka, která nabízí kožené boty, kdy je na prvním místě vždy kvalitní zpracování a stylový design.

Vyberete zde botičky pro naprosto všechny příležitosti, ke každému outfitu. Líbí se mi, že značka sleduje i aktuální módní trendy – takže tu koupíte i takové modely, které jsou danou sezónu právě v kurzu – což jsou pro tento podzim boty v pánském stylu, s výraznou podrážkou, šněrováním, nebo zajímavými aplikacemi a zdobením.

Já tu pro vás nedávno spoustu krásných kousků opět nafotila – myslím, že vám o vzhledu bot této značky právě fotky vypoví nejvíc.

Botičky jsem si opět vyfotila přímo na noze, obuté – ať je vidíte v jejich reálné „funkci“. :)

V obchodě Wojas mají super výběr kozaček – v mnoha stylech, délkách, barvách… A nemyslete, podzim, co se bot týká, nemusím být nutně jenom nudně černý… :)

U bot Wojas je na první dojem opravdu poznat velmi kvalitní zpracování. A pocítíte to také, jamile si boty obujete. I díky koženému materiálu sednou všechny boty doslova jako ulité.

Zkrátka, pokud hledáte boty, které budou nejen hezké a stylové, ale i kvalitní, rozhodně se do prodejny Wojas ve Vaňkovce stavte. Věřím, že tady ty svoje rozhodně objevíte. A pro inspiraci, mrkněte i do fotogalerie, kde najdete spoustu dalších fotek krásných kousků z aktuální kolekce značky Wojas.

Obchod Wojas najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: WOJAS / web
ODKAZ: WOJAS / facebook