Soutěž o vouchery na kosmetiku a peeling do skvělého salonu H.a.p.i.

Dámy, věřím, že vás potěším velkou soutěží, kterou vám přináším ve spolupráci s brněnským salonem H.a.p.i.! Celkem 4 z vás totiž mohou vyhrát vouchery na kosmetické ošetření a peeling s profesionální značkou Medik8! Procedury budou pro výherce zdarma.
Soutěž probíhá nyní na mém Facebooku @coolbrnoblog a také na Instagramu @misasalacova – mrkněte na oba profily a zapojte se! Úžasnou péči v salonu H.a.p.i. si určitě užijete a vaše pleť vám poděkuje svým dokonalým vzhledem. V článku níže mám pro vás pár informací k salonu H.a.p.i. i k nabízeným službám zde. 

O salonu H.a.p.i. jsem vám zde už několikrát psala, tento salon najdete v Brně na Minské 18 a slečna Iva, která tu pracuje, je opravdu nesmírně šikovná a precizní. Já tu vyzkoušela vlastně veškeré služby a mohu o všech říct, že byly provedeny perfektně, na profesionální úrovni.

Moc ráda sem chodím na laminaci obočí, ten efekt a výsledek je vždy naprosto dokonalý! Miluji plný tvar obočí a právě díky laminaci obočí získá hustotu, pěstěný vzhled a hlavně fixaci. Chloupky obočí tak zůstanou v požadovaném tvaru a práce s úpravou je minimální.

V salonu H.a.p.i. jsem vyzkoušela i lash lifting – což je úprava řas na bázi trvalé. Řasy se natáčí přes speciální natáčky, nabarví se a velmi se tak zvýrazní. Tato procedura je skvělá hlavně pro ty ženy, které se nechtějí líčit a přesto touží po zvýrazněných řasách.

Iva je nesmírně šikovná i na pedikúru! S klidným svědomím mohu napsat, že lepší pedikúru v Brně neznám. Navíc si celou proceduru i moc užijete, je to příjemně strávený čas zde s viditelným výsledkem.

V salonu H.a.p.i. Iva dělá i kosmetiku s profesionální lékařskou kosmetikou Medik8. Sama mám s tímto kosmetickým brandem jenom ty nejlepší zkušenosti. Přípravky mají vysoké obsahy aktivních látek a příznivý efekt opravdu znatelný.

Mimo klasické kosmetické ošetření doporučuji vyzkoušet i peeling Medik8, dokáže pleť neuvěřitelně omladit a revitalizovat!

A právě vouchery na kosmetické ošetření a také na kosmetický peeling mohou 4 z vás vyhrát v mé soutěži! Tyto procedury budou pro výherce zdarma.

Jak píšu v úvodu, soutěž probíha POUZE na mém FB @coolbrnoblog a na IG @misasalacova – můžete soutěžit na obou profilechů. Mrkněte a zapojte se!

Mimo to, každý, kdo se do soutěže zapojí, získá slevu 10% na jakoukoliv proceduru v salonu H.a.p.i. s mým kódem MISA10! Stačí kód sdělit při objednání! :)

Salon H.a.p.i. najdete v Brně na Minské 18.

ODKAZ: SALON H.a.p.i. / web
ODKAZ: SALON H.a.p.i. / facebook
ODKAZ: SALON H.a.p.i. / instagram