Soutěž o VIP GOLD vstupenky na koncert PAROVA STELARA!

Mám pro Vás další exkluzivní soutěž – a to o VIP GOLD vstupenky na brněnský koncert elektroswingového guru, Parova Stelara, který v Brně vystoupí 20. října! A pozor, v rámci vstupenky získáte i neomezenou konzumaci alko / nealko nápojů, takže Vás čeká mejdan se vším všudy! Toto si nenechejte ujít! ;)

Jeden z headlinerů festivalů Rock For People nebo Colours of Ostrava, který nemá problém vyprodat velké sály v Praze nebo Brně. To je kapela Parov Stelar – průkopník elektroswingu. Příští rok se hudebníci kolem Marcuse Füredera, rakouského producenta a DJe, vrátí do Brna.

V pátek 20. října 2017 vystoupí v pavilonu G1, který před třemi lety vyprodali. Loni podobný triumf zopakovali v Pavilonu B. S sebou vezou nový program nazvaný Burning Spider Tour 2017. V jeho rámci kromě největších hitů zazní i novinky ze stejnojmenné desky, která vyšla v březnu 2017.

Mrkněte, jak vypadal před třemi lety koncert Parova Stelara v Brně:

Teď už ale k soutěži – mám pro Vás celkem 10 VIP GOLD vstupenek na brněnský koncert Parova Stelara! A pozor – v rámci těchto vstupenek máte i mnohé výhody, mimo jiné, neomezenou alko / nealko konzumaci během celého večera, raut, vlastní vstup a další!

Jak soutěžit? Zde jsou pravidla:

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Pozvěte všechny své přátele k olajkování FB profilu Cool Brno Blog (pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po levé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
  3. Odpovězte na otázku: Z JAKÉ ZEMĚ PAROV STELAR POCHÁZÍ?
    Pište buď do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Hodně štěstí!

ODKAZ: PAROV STELAR / BURNING SPIDER TOUR / BRNO, 20.10. – událost na facebooku

ODKAZ: PAROV STELAR / BURNING SPIDER TOUR / BRNO, 20.10. – předprodej vstupenek