Shopping tipy z Campus Square Brno

Co nového v nákupním centru Campus Square? Jako každý měsíc, tak i tento, jsem obešla zdejší obchody a nafotila to, co mi přišlo zajímavé a pro Vás třeba inspirativní. A opět jsem narazila na vychytávky a objevy, které stojí za pozornost. Mrkněte na můj report!

Nákupní centrum Campus Square mám kousek od domova a mám to tady ráda. Seženu tady vše, co potřebuju, nebývají tu fronty a od té doby, co jsou na parkovišti závory, se tu parkuje skvěle. Navíc, první tři hodiny máte zdarma, což je taky super. Zpátky ale k nabídce obchodů – co mě tedy zaujalo tentokrát?

SLEVY V YVES ROCHER
Značku Yves Rocher mám ráda už dlouho, vlastně od té doby, co se dostala na český trh. Všechny produkty jsou krásně voňavé, přírodní a co je zajímavé, při jejich výrobě se nezatěžuje životní prostředí. V Yves Rocher mám své oblíbené přípravky – asi NEJ je oční odličovač s chrpou, který je skvěle šetrný. Za vyzkoušení stojí i produkty pro tělovou péči a fajn zkušenosti mám i s protivráskovou řadou.

SLEVY V OPTICE GRAND OPTICAL
Nejen v létě bychom měli chránit své oči – proto mě zaujaly slevy v optice Grand Optical, kde mají slušný výběr jak slunečních brýlí, tak brýlí dioptrických. Koupíte tu značkové, krásné a hlavně, kvalitní brýle – a o kvalitu v případě brýlí jde na prvním místě. Určitě stojí za pozornost právě kousky ve slevách – můžete pořídit opravdu krásné brýle, navíc za super ceny.

NOVINKY Z DEKORATIVNÍ KOSMETIKY V DMku
Po delší době jsem se stavila také do DM drogerie a omrkla jsem novinky z řady dekorativní kosmetiky. Opět je z čeho vybírat – zaujaly mě hlavně nové řasenky a mimo jiné, také krásné věci pro malé holčičky – hřebínky, sponečky, zkrátka, věci pro velkou parádu! A co se dekorativky týká – máte Vy nějaké zkušenosti s novinkami? Podělte se o dojmy!

ZAJÍMAVÉ KOUSKY V OBUVI DEICHMAN
V obuvi Deichman se dají pořídit hezké boty a fakt za hodně super ceny. Navíc, spoustu modelů je zde ve slevách, které tu budou určitě i v září. A mimochodem, už se tu začala objevovat také nová, podzimní kolekce a nutno dodat, některé kousky jsou moc vydařené! Na fotkách vidíte i ceny – ať jste v obraze. :) Víc fotek z obuvi Deichman je ve fotogalerii pod článkem.

NOVINKY V PARFUMERII FANN
V parfumerii FAnn jsem Vám nafotila spoustu novinek – zaměřila jsem se hlavně na nové vůně, kterých je tu super výběr. Mě si nejvíc získala novinka od Moschina a mimochodem, i ten flakon je naprosto boží. :) Vynikající je prý i korejská kosmetika Cremorlab – vůbec, korejské kosmetické značky se poslední dobou derou do popředí, takže rozhodně berte v patrnost! Mám zkušenosti i s přírodní kosmetikou Kitchen Garden – hlavně ty vůně, dokonalost sama!

OPALOVACÍ ŘADA OD LA ROCHE – POSAY v LÉKÁRNĚ DR. MAX
V lékárně Dr. Max mají široký výběr dermokosmetických značek, mimo jiné i produkty La Roche – Posay. Právě s tímto brandem mám super zkušenosti – je vynikající i na velmi citlivou pokožku (otestováno i na mém synovi s atopickým exémem a zcela bez problémů). Vynikající je i řada na opalování – a pozor, La Roche – Posay letos uvedlo velkou vychytávku, tzv. UV Patch – je to samolepící srdíčko, které si nalepíte na pokožku, stáhnete si do telefonu aplikaci a ta Vás upozorňuje, jak na tom Vaše pokožka aktuálně je s ochranou proti slunci. UV Patch je k celé řadě produktů zdarma!

SVATEBNÍ DÁRKY A DEKORACE V ALBI
Chystáte se na svatbu? Pak by Vás mohly zaujmout krásné svatební dekorace a dárečky pro nevěstu a ženicha! Ty jsem objevila v obchůdku s dárkovým zbožím, v Albi. Mají tady spoustu krásných věcí – hrníčky, skleničky, samolepky… Všechno v roztomilém designu. S takovým dárečkem rozhodně potěšíte!

ZDRAVÉ DOBROTY V JEN ZDRAVĚ
Jen zdravě je nová zdravá výživa, která je pár měsíců čerstvě otevřená – najdete ji ve venkovní části přízemní pasáže. A jsou tu fakt skvěle zásobení! Mají tu v podstatě všechno, na co si ve směru zdravé výživy jen vzpomenete – bezlepkové dobroty, sušené plody, těstoviny, čaje, raw potraviny, snídaňové směsi, speciální oleje, nebo rostlinná mléka… Je to jedna z nejlépe zásobených zdravých výživ v Brně, takže za sebe vřele doporučuji!

VYCHYTÁVKY V NOTINO
V Notino mě zaujaly speciální rtěnky značky Luxe – nikdy jsem o nich neslyšela. Jejich jedinečností je to, že se zbarvují podle pH Vaší pokožky. A prý navíc skvěle drží. Na Facebooku jste mi na mě psali pozitivní ohlasy, tak asi brzy také vyzkouším. :) Jinak – mají tu i široký výběr samoopalovacích přípravků značky St. Moriz – sama používám a jsem z nich nadšená. Skvěle drží, nedělají fleky a opálení vypadá přirozeně.

Do jakých obchodů se stavit příště? Na co se zaměřit? Napiště mi Vaše tipy, budu ráda! ;)

Spoustu fotek mých dalších postřehů z Campusu si prohlédněte také ve fotogalerii!

ODKAZ: CAMPUS SQUARE BRNO – webfacebook