SOUTĚŽ o řasenku PUPA Vamp! Extreme a lak na nehty PUPA Lasting Color Gel

Není to tak dlouho, co jsem vám na facebooku blogu doporučovala jednu úžasnou řasenku – na kterou fakt nedám dopustit! Je od značky PUPA a je opravdu tou NEJ řasenkou, jakou jsem kdy měla! A právě tuto skvělou řasenku Pupa VAMP! Extreme v luxusním balení a také lak na nehty Pupa Lasting Color Gel můžete dnes vyhrát v mé soutěži! Holky, hurá do toho, protože ta řasenka, ta je fakt…BOŽÍ!

Řeknu vám, i když je na trhu dnes tooolik různých řasenek, tak najít fakt dobrou, to je teda hodně těžký! A věřím, že mi v tomto dáte, milé dámy, asi rozhodně za pravdu. Já sama jsem si už několikrát koupila řasenku, na kterou byla bůhví jaká reklama a pak…doslova nic moc. Bohužel, toto je případ asi většiny řasenek, které jsem kdy měla.

Co od dobré řasenky požaduju?
V první řadě, dokonale zahuštěné a zvýrazněné řasy. Což sice slibují všechny řasenky, ale ne každá to skutečně dokáže. Zároveň je pro mě důležité, aby řasenka řasy neslepovala, nevytvářela na nich žmolky, nedrolila se, nedráždila oči a aby bylo snadné nanášení – což je zase otázka dobrého kartáčku.

A právě všechny výše zmiňovaná pozitiva má řasenka PUPA Vamp! Extreme, kterou jsem vyzkoušela vůbec poprvé asi před půl rokem. Okamžitě mě nadchla, a to tolik, že moje ostatní řasenky letěly do koše.

Řasenka Vamp! Extreme řasy dokonale zahustí, prodlouží, oddělí jednu od druhé, že řasy stále vypadají krásně a přirozeně. Kartáček je dostatečně zahuštěny, že dokáže zároveň řasenku aplikovat na více řas. Řasenka se nedrolí – konzistence je krémová, krásně klouže po řasách. Ale holky, ten efekt, to je tak něco! Za mě prostě a jasně – top řasenka na trhu!

A právě tuto skvělou řasenku Pupa Vamp! Extreme v krásném, limitovaném balení a také lak na nehty s gelovým efektem Pupa Lasting Color Gel, odstín 37, můžete vyhrát v mé soutěži! A mimochodem, lak je také úžasný, dokonale se leskne, dlouho vydrží a hlavně, neobsahuje toluen, formaldehyd a kafr.

Tyto ceny vám do soutěže věnoval eshop Kosmetikamilano.cz, kde najdete širokou škálu produktů celosvětově známé kosmetické značky PUPA MILANO. Všechny produkty jsou vyrobeny v Itálii. Kosmetikamilano.cz je také jediný eshop, který prodává kosmetiku a produkty PUPA online. Poštovné je zde od 39 Kč. ;)

Jaké jsou podmínky soutěže?

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Dejte “like” FB profilu KOSMETIKAMILANO.CZ
  3. Pozvěte všechny své přátele k olajkování FB profilu Cool Brno Blog (pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po pravé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
  4. Odpovězte na soutěžní otázku: JAKÉ ZVÍŘE JE SOUČÁSTÍ LOGA ZNAČKY KOSMETIKA MILANO? Odpověď najdete na webu www.kosmetikamilano.cz
  5. Odpovědi pište buď do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

ODKAZ: KOSMETIKA MILANO / eshop
ODKAZ: KOSMETIKA MILANO / facebook