Soutěž o poukaz v hodnotě 1.000,- na konzumaci v Barrio Gotico Cafe!

Která restaurace v okolí Brna opravdu stojí za návštěvu? Rozhodně Barrio Gotico Cafe v Kurdějově! Kdo tu už někdy byl, dá mi jistě za pravdu, to prostředí a hlavně, to jídlo – prostě úžasné! I já sem jezdím moc ráda… ;) A proto věřím, že vás potěší i moje dnešní soutěž, kdy můžete vyhrát voucher do Barrio Gotico Cafe na konzumaci, v hodnotě 1.000,-! 

Atmosféru v Barrio Gotico Cafe miluju – už jen kouzlo samotné vesničky, Kurdějova, stojí za to. Malebná vesnička, kde je klid, obklopená krásnou přírodou, vinicemi – a právě zde najdete Barrio Gotico Cafe, restauraci, která je už opravdu přímo vyhlášená!

Styl a zaměření restaurace je inspirováno Španělskem, respektive Barcelonou, kdy Barrio Gotico je jedna z nejstarších čtvrtí v Barceloně a “Cafe” – jsou převážně v Barceloně označovány gastronomické podniky.

Jídla na jídelním lístku jsou tedy zejména v duchu španělské, ale i české kuchyně. Zajímavostí také je, že každý týden se připravuje nový jídelní lístek – a vždy je kladen velký důraz na aktuální sezónnost surovin.

V restauraci si také pečou každý den vlastní, čerstvé, máslové pečivo a kváskový žitný chléb. A představte si, dokonce si vyrábí i vlastní semolinové těstoviny. A taky, připravují si svoje dezerty.

Vyhlášená jsou tu i jejich “prkénka” – na kterých najdete tapas & pintxos, tedy pestrou nabídku malých porcí jídel – právě tapas je tradičním španělským občerstvením. Hosté tak mají skvělou šanci ochutnat co nejvíce malých jídel. K prknům vždy dostanete domácí pečivo.

Barrio Gotico Cafe má také nádhernou zahrádku s kapacitou 50 osob, kde si všechny místní dobroty můžete vychutnat.

Pojďme ale už ke slibované soutěži!

Můžete vyhrát voucher na konzumaci v Barrio Gotico Cafe, v hodnotě 1.000,-

Jak soutěžit?

  1. like FB profilu Cool Brno Blog
  2. like FB profilu Barrio Gotico Cafe
  3. do komentářů pod příspěvek na Facebooku Cool Brno Blog označte toho, s kým byste na oběd, nebo večeři do Barrio Gotico Cafe rádi zašli. ;)

Z komentářů pak vyberu jeden, který voucher vyhraje! Good luck a výherci, dobrou chuť! :)

P.S. Sdílejte své fotky s jídly, prkny z Barrio Gotico Cafe na svých účtech na FB a IG!  #barriogoticocafe @barriogoticocafe

Barrio Gotico Cafe najdete v Kurdějově 137.

ODKAZ: BARRIO GOTICO CAFE / web
ODKAZ: BARRIO GOTICO CAFE / facebook