Nová edice pěti káv od Nespressa!

Často vám na blogu píšu o nejrůznějších novinkách, které mě samotnou zaujaly a týkají se třeba značek, které mi jsou blízké. Jednou takovou je i Nespresso, jejich kávu piju už roky a upřímně, ani o změně neuvažuji. A nedávno jsem v brněnském Nespresso Boutique narazila na novinku – mají tu novou edici pěti káv. Pokud máte Nespresso také rádi – věřím, že by vás právě tyto edice mohly oslovit.. ;)

Nepovažuji se za žádného velkého znalce a odborníka v oblasti kávy, ale umím si najít takovou značku káv, která mi chutná. Pro mě je to rozhodně Nespresso – kávu od tohoto brandu mám ráda už roky a je mi sympatická i celá filozofie a koncept značky.

Proto pravidelně sleduji i novinky, které Nespresso uvádí na trh – nejvíc si samozřejmě všímám hlavně nových kávových edic. Každý rok se moc těším na vánoční limitované řady, skvělé jsou i letní kávy „na led“, ale za pozornost stojí pak i další novinky – jako třeba ta aktuální. O co přesně se jedná?

Koncem srpna Nespresso představilo novou kolekci pěti káv – Master Origin – tyto kávy se liší místem svého původu. Konkrétně jde o kávy Master Origin Indonesia, Master Origin Ethiopia, Master Origin India, Master Origin Nicaragua a Master Origin Colombia.

V každém z vybraných regionů Nespresso vytvořilo partnerství s místními farmáři a vyzkoušelo s nimi inovativní a náročné techniky zpracování jejich zrn, které vedou k tomu, že se v jejich kávě rozvinou nová aroma, chutě i vůně.

U každé z pětice káv byla také použita jiná metoda zpracování – čímž vzniklo nezaměnitelné aroma a chuť dané kávy.

Každá z těchto pěti káv je chuťově zajímavá – vyzkoušela jsem všech pět druhů a asi nejvíc si mě získala káva Master Origin India, která je velmi intenzivní, kořeněná, s výrazným aroma.

Pokud máte rádi kávy s více ovocnou a svěží chutí, vyzkoušete Master Origin Ethiopia, nebo Master Origin Colombia.

Myslím, že si mezi pěti kávovými novinkami určitě najdete tu, která vás osloví – stavte se je ochutnat a vyzkoušet do brněnského Nespresso Boutique!

Nespresso Boutique najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO / web
ODKAZ: NESPRESSO / facebook