Soutěž o dvě permanentky na Pálavské vinobraní

Druhý zářijový víkend bude v Mikulově opět žít Pálavským vinobraním! A já mám pro vás dnes soutěž o dvě permanentky na celé 3 dny konání vinobraní. Vyhrát můžete vy a ten, s kým byste rádi na vinobraní jeli. :) Permanentky zahrnují vstupné na všechny koncerty, představení, vstup do vinařského městečka i na národní výstavu vín mikulovské vinařské podoblasti a cena jedné je 650,-. Tak soutěž využijte, tato akce za návštěvu rozhodně stojí! :)

Vinobraní je především oslavou vína a práce vinařů. Návštěvníci si tak mohou užít víno v mnoha jeho podobách na všech místech Mikulova. Po celé tři dny potrvá v zámeckém sále Národní soutěž vín mikulovské vinařské podoblasti s veřejnou ochutnávkou více než 500 vzorků nejlepších vín, vše za doprovodu cimbálové muziky. Ani letos nebude chybět ukázka zpracování hroznů pod taktovkou Sedleckých vín, a to na zámecké terase u Udírenské věže. Právě tady v sobotu udělí právo purkmistrovi na výrobu vína sám Král Václav IV. s královnou Chantal Poullain.

Pálavské vinobraní je úzce spjato s moravským folklórem. Národopisné soubory, cimbálové muziky a dechové hudby si mohou návštěvníci vychutnat na mikulovském náměstí v průběhu všech tří dnů. Krásou pálavských krojů se budou moci návštěvníci kochat v sobotní poledne, kdy městem bude procházet velký krojovaný průvod, kterého se zúčastní nejen mikulovští krojovaní a královský pár s družinou, ale i chasa z okolních vesnic.
Šest hudebních scén a několik desítek hudebních hvězd a účinkujících různých žánrů přijede i letos bavit návštěvníky Pálavského vinobraní. V pátek vystoupí stand-up komik a kouzelník Richard Nedvěd, Skety, Mech nebo Milan Peroutka se skupinou Perutě. Vrcholem pátečního večera na náměstí bude zcela určitě vystoupení legendárního Yo Yo Bandu a v amfiteátru zazáří jedinečná Aneta Langerová a Divokej Bill. To sobota bude na náměstí patřit tradičním cimbálovým muzikám, lidovým soborům, ale i stand-upu Lukáše Pavláska nebo šansonu Jany Musilové a klavíristy Petra Maláska. Posluchače na náměstí pak určitě rozproudí Petra Janů, Klena & Klenoty a divocí Circus Problem. „Sobotním amfiteátrem se rozezní hudba skvělého Jaroslava Svěceného, skupiny Hodiny, Adama Mišíka, Ediie Stoilow, exotické Tony Graves a vše roztančí úžasní Vojta Dyk & B-Side Band,“ láká Konešová. Pohodovou neděli na náměstí zajistí Lenka Filipová se svými hosty. Hudba ale po celé tři dny bude slyšet také z Lormova náměstí, horního nádvoří zámku, Vinařského městečka, z ulice Česká nebo Alfonse Muchy. 

Více pak k celému programu Pálavského vinobraní ZDE.

Pojďme ale ke slibované soutěži!

Můžete vyhrát 2 permanentky na celé 3 dny Pálavského vinobraní, cena jedné permanentky je 650,-. 
Jak soutěžit?

  1. Like FB profilu Cool Brno Blog
  2. Do komentáře pod příspěvek na FB označte toho, se kterým byste rádi na vinobraní jeli. 
  3. Soutěž vyhlásím v pátek 31. 8., kdy vylosuji jednoho výherce – vstupenku získá on i ten, koho označil. :)

ODKAZ: PÁLAVSKÉ VINOBRANÍ / web
ODKAZ: PÁLAVSKÉ VINOBRANÍ / událost na facebooku