Novinky a slevy v obchodě CASA MIA

O obchodu a showroomu Casa Mia jsem vám na blogu už psala – a věřte, pokud hledáte opravdu nádherný, originální nábytek, doplňky, umělé květiny, tak tady je najdete. Navíc – aktuálně tu probíhá zajímavá akce na doplňky, kdy na druhý koupený dostanete slevu 30%. Blíží se také Dny Marianne – a i v tomto obchodě budou platit velké slevy! Proto jsem pro vaši inspiraci nafotila reportáž, třeba vás něco hezkého osloví… :)

Zcela upřímně můžu říct, že obchod Casa Mia, který najdete v interiérovém centru SOHO u nákupního centra Olympia, považuji asi za nejlepší, co se originální nabídky nábytku a doplňků týká – tedy alespoň v Brně. Mají tu tolik krásných věcí, které se hodí do každého stylu interiéru. Ať už co se designu týká, máte rádi vysoce moderní vzhled, nebo dáváte přednost vintage stylu, nebo klasice, „to své“ si tu určitě najdete.

Navíc, musím říct, že vzhledem k jedinečnému vzhledu, originalitě a kvalitnímu zpracování, je naprostá většina věcí v cenově přijatalné hladině.

Co přesně obchod a showroom Casa Mia nabízí?

Koupíte tu designový a originální nábytek, postele, sedací soupravy, ale i dekorace, bytové doplňky, designová svítidla a dokonce, nádherné umělé květiny, k nerozeznání od těch pravých…

Mě tu zaujal jedinečný nábytek z Indie – Casa Mia si tyto kusy nechává dovážet přímo. Jedná se opravdu o úžasné kousky, často vyrobené z masivu a opět, za dobré ceny.

Dále tu najdete belgické sedačky ROM – ty si můžete dokonce nechat vyrobit na míru. Vyrábí se po 20cm, nebo dokonce po 10cm, nejsou modulové. Za zmínku stojí i konfigurační program, kde klient uvídí svou novou sedačku ve 3D vizualizaci a sám si ji celou sestaví, sedačku si může pak prohlédnout i v obchodě.

Určitě si tu prohlédněte také bytové doplňky PTMD z Holandska – CASA MIA je jejich výhradními dovozci.

Aktuálně mají v Casa Mia i celou řadu nových doplňků – i ty jsem vám tu nafotila:

A jak jsem napsala v úvodu, momentálně probíhá v Casa Mia velká slevová akce, která se týká doplňků a dekorací – na druhý zakoupený dostanete slevu 30%.

Navíc, v září opět proběhne největší slevová akce v republice, Dny Marianne – a slevy se budou týkat i zboží v obchodě Casa Mia. Na doplňky a nábytek bude sleva 25% a na sedačky a čalouněné postele 20% – což se na konečné ceně rozhodně projeví. Určitě toho využijte a stavte se sem mrknout, uvidíte, že budete z nabídky nadšení. :)

ODKAZ: CASA MIA / web

ODKAZ: CASA MIA / facebook

Obchod a showroom Casa Mia najdete v interiérovém centru SOHO, v Brně, u nákupního centra Olympia.