Soutěž o beauty box plný dárků od Benefitu!

Mám tu další zajímavou soutěž, která jistě potěší všechny parádnice…:) Vyhrát totiž můžete „beauty box“ plný dárečků od boží kosmetické značky BENEFIT!!!

Holky, zcela upřímně, Benefit patří k mým NEJ NEJ NEJ oblíbeným. Všechny produkty jsou nesmírně inovativní, skvěle drží, mají silnou pigmentaci a propůjčí Vám dokonalý look!

A právě dárečky od Benefitu můžete vyhrát i v této mojí soutěži – kdy tím hlavní dárkem je nová, úžasná tvářenka GALifornia!

Tvářenka GALifornia má nádhernou, broskově – zlatou barvičku a tvářičky po ní budou doslova k nakousnutí! Tvářenka navíc obsahuje velice jemné, třpytivé mikročástečky – jedná se tedy zároveň i o bronzer, který vypadá na pleti krásně – dodá Vám zdravý a projasněný vzhled.

Co dál obsahuje obsahuje beauty box, který jedna z Vás vyhraje?
Třeba stylové zlaté tetování, hit poslední doby! Úžasně se výjimá na opálené pokožce, v létě budete s takovým tetováním za bohyni…:)

Kromě toho vítězka získá krásnou, květinovou čelenku do vlasů…

…“benefití“ pantoflíčky, třeba na pláž, k vodě, nebo kamkoliv se Vám budou hodit…

…a také brýle v pozdru!

Samotný beauty box pak obsahuje velké zrcadlo – krásně se Vám do něj vejdou další „šminky“ a můžete jej využít i jako kosmetický box, u kterého se díky zrcátku můžete perfektně nalíčit.

A teď už k samotné soutěži!

PODMÍNKY SOUTĚŽE:

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Pozvěte všechny své přátele k olajkování FB profilu Cool Brno Blog (na PC – pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po pravé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
  3. Odpovězte na otázku: V JAKÉ ZEMI BYLA ZNAČKA BENEFIT ZALOŽENA?A: v USA
    B: v Německu
    C: v České republice

    Odpovědi pište do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz
    Hodně štěstí!:)

ODKAZ: BENEFIT COSMETICS / facebook