Kosmetika: otestováno

Hlásím se s dalším článkem o kosmetice! Mám tu recenzi několika zajímavých produktů a novinek a věřím, že by Vás mohly některé velice inspirovat, stojí rozhodně za pozornost!

Kosmetika, jo, tak ta mě moc baví! Ráda zkouším novinky, testuji účinost produktů a o svoje dojmy se tady, na blogu, s Vámi vždy moc ráda podělím.

Dnes mám pro Vás recenzi doslova nadupanou zajímavými přípravky! Tady jsou moje postřehy a recenze.

YVES ROCHER, Tělové mléko hruška & kakao
Produkty od YR miluji hlavně díky jejich vůním – o těch Vám tu v rámci mých recenzí mimochodem často píšu. A právě dalším, úžasně voňavým produktem, který Vám chci představit, je toto Tělové mléko hruška & kakao.

Už jak samotný název napovídá, kombinace hrušky a kakaa voní omamně a božsky. Sladce a nesmírně příjemně.

Navíc, toto tělové mléko obsahuje máslo z bio karité, vodu z chrpy, nebo mandlový olej – Vaše pokožka tak dostane rozhodně jen to nejlepší – hydrataci a výživu. A také, tu skvělou vůni!

Textura je hedvábně jemná, krémová, snadno se roztírá a není přílišně mastná. Pokožka mléko velice rychle absorbuje, bez zbytkového pocitu mastnoty.

Používám po sprchování, ale i kdykoliv jindy, kdy mám pocit suché pokožky. Po použití je kůže krásně hydratovaná, příjemná na dotek, hladká a voňavá. Tu vůni budete cítit opravdu i dlouhou dobu po použití.

Koupíte v pobočkách Yves Rocher, v Brně na České, v Olympii, v Campus Square, nebo v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ:YVES ROCHER / web
ODKAZ: YVES ROCHER / facebook

ELANCYL SLIM DESIGN, Intenzivní noční zeštíhlující péče
Obecně nemám se zeštíhlujícími krémy a gely moc příznivé zkušenosti, ale na značku Elancyl nedám dopustit. Produkty od tohoto brandu jsem používala i během obou těhoteství a věřím, že i díky jim mám stále hezkou a nepopraskanou pokožku (ačkoliv jsem v těhoteství přibrala hrůzostrašných 38kg).

Právě i díky dobrým zkušenostem s Elancylem v těhotenství přípravky této značky používám nadále – právě na zpevnění a zeštíhlení. A mám s nimi vynikající výsledky, opravdu fungují, pokožka je celkově zpevněná a patrné je i lehké zeštíhlení (píši záměrně lehké, protože váhový úbytek od kosmetických produktů rozhodně nečekejte – od absolutně žádného, který je na trhu).

Novinkou, kterou značka Elancyl uvedla na trh, je tato Intenzivní noční péče – aplikuje se tedy na noc a během noci i působí.

Texturou se jedná o jemný krém, příjemně voní a snadno se roztírá, pokožka jej rychle vstřebává.

Přípravek obsahuje celou řadu účinných složek – komplex kofeinu na odbourání tuku, výtěžek z břečťanu pro drenáž – odvodnění, nebo noční booster GP4G, který funguje právě během noci.

Ideální věc na zpevnění, zeštíhlení a také na eliminaci pomerančové kůže. A věřte, toto opravdu doporučuji – funguje to.:)

Koupíte v lékárnách, v Brně v Chytré lékárně.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / facebook

AVENE, YSTHÉAL, Regenerační koncentrát proti vráskám
Zcela upřímně, značka Avene a konkrétně, produkty Ysthéal, byly vůbec první profesionální dermokosmetikou, kterou jsem kdy začala používat – a nutno říct, k obrovské spokojenosti. Konkrétně řadu Ysthéal znám už mnoho let a je to vynikající anti-age péče, a to už proti prvním vráskám.

I z důvodu mých předchozích vynikajících zkušeností mě moc zaujala novinka, kterou Avene nedávno uvedla na trh – a tou je právě nový Ysthéal, Regenerační koncentrát proti vráskám.

Jedná se o lehký, nažloutlý krém, který je vynikající na všechny typy pokožky – a pozor, také na citlivou. Jak jsem si už sama měla možnost ověřit, veškeré produkty od Avene jsou skvěle snášené i na hodně citlivé pleti, kterou mám já. Parfemace v případě tohoto produktu není žádná.

Tento nový Regenerační koncentrát je skvělý na první příznaky stárnutí, navrací pokožce penost kontur a jas.  Přípravek obsahuje unikátní směs účinných látek, které ovlivňují a zpomalují procesy stárnutí a také termální vodu Avene, která pokožku zklidňuje a působí proti podráždění.

Koncentrát se používá večer, na vyčištěnou pokožku obličeje, na krk i dekolt. Můžu potvrdit, že už po pár dnech je pleť opravdu krásná, jasná a vyhlazená.

Vynikající věc coby anti-age produkt, i pro velice citlivou pleť. Účinky konkrétně řady Ystheal mám už mnoho let ověřené a moc doporučuji vyzkoušet!

Koupíte v lékárnách, v Brně v Chytré lékárně.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / facebook

BIODERMA, Sébium Global Cover, Intenzivní péče 3v1
Zajímavou novinku nedávno představila i značka Bioderma – a to z řady Sébium, která je skvělá na problematickou pleť, zejména na akné. Sama mám s produkty z této řady také dobré zkušenosti, občas i mě akné trápí a problémy řeším právě produkty od Biodermy z řady Sébium – vynikající je třeba micelární voda Sébium H2O, na odličování.

Jaká je tedy tato novinka?
Jedná se skutečně o velkou a hlavně, velice účinnou vychytávku! Tedy konkrétně, v podstatě o dva produkty v jednom, které nejen, že léčí, regulují lesk, ale také barevně kryjí a sjednocují pokožku.

Přípravek Sébium Global svým globálním účinkem působí na všechny příčiny vzniku akné – a tím tak zabraňuje jeho dalšímu rozšiřování.  Doplňuje také a rozšiřuje dermatologickou léčbu a navíc, kryje a barevně sjednocuje pokožku.

V horní časti uzávěru najdete lehce zelený korektor, který barevně neutralizuje postižená místa. V tubičce je pak samotný produkt, opět tónovaný, kteý pleť celkově barevně sjednotí.

Skvělý je i celkový zmatňující efekt.

Pokud Vás trápí nedokonalosti a akné, vynikající věc!

ODKAZ: BIODERMA / web

Koupíte v lékárnách, v Brně v Chytré lékárně.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / facebook

SEPHORA, Micelární voda, gel, nebo mléko
Novinkou, kterou značka Sephora uvedla na trh, jsou odličovací produkty, ze kterých si vybere každý – na výběr jsou totiž různé textury a zpracování, konkrétně micelární voda, gel, nebo mléko. Což je super – každému přece vyhovuje něco naprosto jiného!

Testovala jsem všechny tři typy produktů a jsem opravdu moc příjemně překvapená. Co mají všechy společného? Jsou velice jemné a žádný z nich mě neštípal do očí. A toho si cením, nebývá to totiž vždy pravidlem!

Sephora Micelární mléko s výtažky z růže
Jemné, krásně voní a odličuje hladce, mléko doslova „klouže“ po pokožce a je opravdu moc příjemné. Odlíčení je perfektní a snadné.  Výtažek z růže má hydratační efekt a pokožka je po odlíčení krásná, svěží a příjemná na dotek. Nemusí se již oplachovat!

Sephora Micelární gel
Opět jsem byla spokojená, gel dobře odlíčil, i když, já se svou nyní sušší pletí bych dala asi více přednost výše zmíněnému mléku. Odlíčení bylo snadné, gel obsahuje výtažky z yuzu, které jsou skvělé na zvýšení pevnosti pokožky. Voní opět velmi příjemně.

Sephora Micelární voda
Micelární vody obecně mám hodně ráda a tato si mě tedy moc získala. Dokonale odličuje, je velice šetrná a příjemná, navíc, obsahuje výtažky z aktivního uhlí, pro čistší pleť. A neštípe do očí! Nemusí se stejně, jako všechny tyto přípravky, oplachovat.

Určitě stojí za vyzkoušení, holky – na výběr máte celkem ze 6ti druhů!

Koupíte v parfumerii Sephora, v Brně v Olympii, nebo přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: SEPHORA / web
ODKAZ: SEPHORA / facebook

SEPHORA, Dr. Brandt, Magnetight Afe Defier, Energizující magnetická maska proti stárnutí
Jak jsem si již v minulosti měla možnost ověřit, značka Dr. Brandt patří k těm NEJ, jaké jsem kdy poznala. Vše je nesmírně účinné, a to doslova okamžitě. Zejména přípravky proti stárnutí fungují fakt skvěle.

O jakou vychytávku jde v tomto případě? Naprosto inovativní je, že tato maska využívá magnetické toky k redukování známek stárnutí. Jedná se o naprostý převrat a technologický pokrok v péči proti stárnutí.

Nová maska Magnetight Age-Defier od značky Dr. Brandt využívá sílu magnetické přitažlivosti k omezení účinků stresu a agresivních vlivů okolního prostředí.
Maska kombinuje magnetickou terapii s moderními složkami proti stárnutí, navíc uvolňuje zklidňující levandulovou vůni s aromaterapeutickými účinky.

Maska je zajímavá už i svým vzhledem – je černá, hutná a zajímavě, ovšem velice příjemně voní. Maska se nanáší přiloženou špachtličkou na pokožku, zejména na problematické partie – v okolí nosu, na bradu a také na čelo. Následně se nechá cca 5-10 minut působit. Následně se maska pomocí papírového kapesníku setře, zbytky se mohou vmasírovat pro větší účinnost do pokožky. Ideální používat 2x týdně.

Holky, pokožka po použití vypadá božsky, jak jsem ani nevěřila, že tak nádherná může být! Musíte vyzkoušet!

Koupíte v parfumerii Sephora, v Brně v Olympii, nebo přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: SEPHORA / web
ODKAZ: SEPHORA / facebook

ABERCROMBIE & FITCH, Fierce
Mým posledním tipem z této kosmetické recenze je jeden božský parfém, se kterým jsem se seznámila loni v New Yorku v mém oblíbeném obchodě Abercrombie & Fitch. Jedná se o pánskou vůni, která je ovšem skvěle nositelná i pro nás, ženy.

Já sama ji považuji, řekla bych, až za unisex vůni. Je velice smyslná, lehce kořeněná, ovšem stále nesmírně svěží. Navíc – jedná se o hodně atypickou vůni, které není podobná žádná jiná, které jsou doposud kdy otestovala. Je tak podmanivá, že jí okamžitě podlehnete.

Já právě tento parfém u nás sháněla snad všude možně – a nikde nic:) Narazila jsem na něj až na Notino.cz a jsem za to nesmírně ráda – mají tu od této značky na výběr i více vůní (mimochodem, skvělé jsou snad úplně všechny).:)

Takže, můj top tip na závěr…:)

ODKAZ: NOTINO / web
ODKAZ: NOTINO / facebook