Léto se blíží: plavková inspirace!

Blíží se nám pomalu, ale jistě léto! Co to znamená? Mimo jiné i plavkovou sezónu! A protože i plavky se podřizují módním trendům, mám pro Vás dnes inspiraci, v jakých kouscích budete na pláži, nebo i na koupáku za hvězdu!:)

Nevím, jak Vy, ale já s příchodem léta a teplejších dnů se snažím celkově „zmobilizovat“ a dostat se do kondice – to je pro mě vlastně i nejdůležitější faktor pro to, abych se v plavkách – a to jakýchkoliv, cítila dobře a sebejistě. Ovšem, drobnější nedostatky se dají i výběrem plavek dobře zamaskovat – takže i na to, jak plavky zakryjí to, co by měly a jak naopak zvýrazní Vaše přednosti, berte při výběru ohled.

Každopádně, hezký a stylový plavky se dají sehnat na jakýkoliv typ postavy – je tolik druhů podprsenek, tolik střihů kalhotek, fajn volbou jsou i jednodílné plavky, které jsou aktuálně hodně v kurzu – ovšem, zapomeňte na klasické plavecké jednodílné modely, ty vypadají obvykle dost nudně. U jednodílných plavek si můžete dovolit zajímavé materiály,  více odhalená záda, průstřihy… Vypadá to efektivně!

Aktuálně jsou IN plavky s různým typem vázání šňůrek, kdy se mohou křížit několikrát na zádech, vázat se mohou i na břiše. Skvěle vypadají plavky i se šňůrkami, které působí ve výsledném efektu jako průstřihy. Ale pozor – tento typ plavek vypadá skvěle jen na opravdu bezchybných postavičkách…:)

Co se vzorů týká, aktuálně se nosí jemné vzory, orientální, květinové…

Chybu ale neuděláte i s jednobarevnými plavkami v zajímavém střihu – třeba v bezešvém zpracování.

Co je ovšem tuto sezónu opravdu hodně IN – různé doplňky, které na prvním pohled obyčejné plavky pozdvihnou na celkově velmi kreativní outfit. Super jsou řetízky, ozdoby, zlaté tetování…

…nebo efektivní plážové šaty – třeba v krajkové podobě!

A kde nakupovat? Jak jsem si všimla, velký výběr je teď snad všude, kde prodávají plavky – moje tipy jsou určitě Calzedonia, Tezenis, Etam, božské plavky má Agent Provocateur, eshop www.relleciga.cz, nebo BeachBomb Bikini.

Zdroj fotek: www.pinterest.com