Soutěž o 5 VIP vstupenek na Paula van Dyka v Bobycentru!

Paul Van Dyk se po třech letech vrátí do Brna a rovnou s novým albem From Then On. Vystoupí už tento pátek 23. března v brněnském Bobycentru a já mám pro vás exkluzivní soutěž – o 5 VIP vstupenek!

Naposledy hrál v Brně v roce 2016 a den nato se nešťastnou náhodou zřítil z pódia na holandské akci Armina Van Buurena ASOT 750. Letěl šest a půl metru vzduchem a sanitka jej odvážela do nemocnice s poraněním mozku, dvakrát zlomenou a poraněnou částí páteře a spoustou podlitin a pohmožděnin. Nejhorší však bylo otevřené zranění na zadní části hlavy, které světoznámého Dje a tanečního mága Paula Van Dyka na tři měsíce upoutalo na lůžko a vozík. Kvůli poranění mozku se v podstatě znovu učil chodit a měl i obtíže s mluvením. Díky houževnatosti a bojovnosti se nakonec začal uzdravovat a pomalu se vrátil na koncertní pódia.
Své uzdravení potvrdil nejen návratovými koncerty, ale i ohlášením očekávaného nového alba From Then On.

https://youtu.be/jMAShwisnQI

V rámci turné se Paul van Dyk po třech letech zastaví 23. března 2018 v Brně, v Bobycentru.

Van Dykova koncertní turné napříč všemi kontinenty bývají pravidelně vyprodána, k čemuž jistě přispívá i jeho úspěšná producentská kariéra: spolupracoval s hvězdami jakými jsou Depeche Mode či Justin Timberlake.

Teď už ale k soutěži – mám pro vás celkem 5 VIP vstupenek na brněnskou show Paula van Dyka v Bobycentru. A pozor – v rámci těchto vstupenek máte i mnohé výhody, mimo jiné, vlastní terasu s přímým výhledem na pódium, soukromé WC, vlastní koridor při vstupu do Bobycentra…

Jak soutěžit? Zde jsou pravidla:

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Pozvěte všechny své přátele k olajkování FB profilu Cool Brno Blog (pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po levé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
  3. Odpovězte na otázku: Z JAKÉ ZEMĚ PAUL VAN DYK POCHÁZÍ?
    Pište buď do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Hodně štěstí!

ODKAZ: PAUL VAN DYK – BOBYCENTRUM, 23. 3. 2018 / událost na facebooku

ODKAZ: PAUL VAN DYK – BOBYCENTRUM, 23. 3. 2018 / předprodej vstupenek