Plánujete letní dovolenou? Mám super tip pro maminky (i tatínky:) s dětmi – u moře a s hlídáním! :)

Myslím, že nastává ta správná chvíle začít plánovat letní dovolenou, co říkáte? Nedávno jsem narazila na jednu hodně zajímavou možnost – co byste řekli dovolené u moře, se sportovními aktivitami, relaxačním programem a především programem pro vaše děti, s hlídáním? A za super cenu. :) Objevila jsem jednu poutavou nabídku – Kemp pro maminky s dětmi v Bibione. Musím vám o tom napsat víc, věřím, že by vás to mohlo oslovit… :)

Jako máma dvou malých kluků dobře vím, jak by taková ideální dovolená pro všechny zúčastněné měla vypadat. :) Pro nás, dospělé, pokud možno relax, pohodička, nějaký program, zábava a klid, děti, ty naopak ocení, když mají vedle sebe kamarády, kdyt se jim někdo věnuje a mají neustále co dělat. Najít takovou dovolenou ale fakt není jen tak!

Já se nedávno dozvěděla o jedné skvělé možnosti, která zní jako naprosto ideální dovolená – a to ve všech ohledech!

Jedná se o „Sportovně – relaxační kemp pro rodiny s dětmi s hlídáním“.  Kemp se koná letos už coby II. ročník, v italském Bibione – takže sluníčko a moře – zaručeno. :)

Celý kemp na mě už teď působí naprosto fantasticky, protože nabízí přesně to, co od ideálně strávené dovolené očekávám! Je zde pro vás každodenně připraven ranní a večerní trénink, např. jóga, cvičení ve vodě, běh podél pláže, kruhové tréninky a jiné… pod dohledem profi – trenérů, kde si po dobu vaší sportovní aktivity budou vaše děti hrát mezi dětmi se zábavným i naučným programem s kvalifikovanými a zkušenými lektorkami, chůvami. A vy si prostě budete jen užívat – s vědomím, že o děti je dobře postaráno a hlavně, že se mají skvěle! Navíc, na programu kempu jsou pro vás v programu zajištěné masáže, kosmetika… ;) Takže jednoduše když budete mít chuť sportovat nebo jen relaxovat, vše si můžete vychutnat a nemusíte shánět někoho, kdo se postará o vaše děti. :)

Můžete si tu užít společné rodinné chvíle, u moře, nebo u bazénu, kde pro vás navíc bude bar s alko i nealko koktejly, máte možnost zúčastnit se každodenního programu, zkrátka, je to jen na vás… :)

Večer můžete vyrazit na nákupy, posedět s přáteli, můžete si udělat výlet jen ve dvou do nedalekých Benátek, zatímco vaše děti mají zajištěný program a péči. Nebo se zúčastnit společných večerů, kde je na programu například vyjížďka v elektrických autíčkách do  místní zmrzlinárny, kde si vaše děti i vy můžete namíchat vlastní zmrzlinu a stát se tak na chvíli zmrzlinářem:-)

Pro děti jsou tu připravené “tématické dny” – například indiánský, olympijský…kdy se podle toho pak odvíjí celodenní program. :)

A že nemáte s kým jet? To vůbec nevadí – protože tady poznáte celou řadu nových lidí – a vaše děti nové kamarády. :)

V ceně kempu je hlídání dětí a veškerý program pro vás připravený, kterého se samozřejmě můžete, ale nemusíte zúčastnit. A pozor – děti nejsou podmínkou k účasti, můžete vyrazit třeba jen s kámoškou, užít si aktivní dovolenou s programem.

Co říkáte, nezní to skvěle? Navíc do konce března mají first minute nabídku se slevou 1200,- na dítě! 
Víc informací a přihlášky na webu.

Instagram: familykempbibione