Kosmetika: otestováno – můj nejmilejší produkt pro ochranu před sluníčkem

V dnešní kosmetické recenzi bych vám ráda představila jeden produkt, na který nedám už dlouho dopustit – a o kterém byste rozhodně měli vědět. Poskytuje pleti vysokou ochranu před slunečním zářením, zároveň hydratuje, je i pro citlivou pleť – a co víc, je tónovaný, takže poslouží i jako make up, nebo BB krém. Jedná se o Photoderm MAX Aquafluid – už jste o něm slyšeli?

Možná si říkáte, že psát o „opalovacím krému“ je teď, na jaře, zbytečné… Ale! Rozhodně to tak není! Sluneční paprsky už i teď mají pořádnou sílu a i když se to nezdá, mohou se na pokožce negativně projevit.

Hlavně v oblasti obličeje bychom na ochranu před slunečním zářením měli myslet. Často mě na to také upozorňuje moje kosmetička – protože se mi v obličeji sem tam utvoří pigmentová skvrna. Právě s pigmentovými skvrnami je pak opravdu problém – není totiž vůbec jednoduché se jich efektivně zbavit.

Proto je dobré si od jara až do podzimu obličej každý den den natírat krémem s ochranným faktorem. Což se mi – ruku na srdce, opravdu nikdy nechtělo. Dřív jsem měla zkušenost jen s hutnými, bílými krémy, které pleť akorát zmastily, zatížily, ucpaly…

Až se mi jednoho dne dostal do rukou tento úžasný krém od Biodermy.  O co přesně jde?

BIODERMA PHOTODERM MAX AQUAFLUID SPF 50+

Jedná se o opalovací fluid na pleť s vysokou ochranou. Zapomeňte na bílé obličeje, které vám vždy způsobil váš běžný opalovák. Tato vychytávka vás zaručeně ochraní před spálením – obsahuje ochranný faktor SPF 50+ a navíc  zbytečně “nezmastí” obličej.

Jak jsem uvedla, jedná se o fluid – má tedy více tekutou texturu, což je pro přípavek na obličej super věc – věřím, že nadbytečnou mastnotu na obličeji taky nemusíte. Fluid se dokonale roztírá a pokožka jej snadno a rychle absorbuje. Stačí opravdu malé množstí na celý obličej. Krém se opět nesmývá a poskytne vám ochranu na dlouhou dobu.

Super je, že tento fluid je k dostání i ve verzi s tónováním – pokožku perfektně barevně sjednotí, zakryje nedostatky… Jedná se v podstatě o lehký make up (nebo BB krém), který vám navíc poskytne maximální ochranu.

Fluid je vhodný pro všechny typy pleti – já ho používám vlastně jako denní krém, který navíc barevně sjednocuje. Při potřebě vyššího krytí aplikuji navíc ještě make up.

Holky – rozhodně skvělá věc, kterou za sebe vřele doporučuji.

Ráda bych vám ještě představila jeden výborný přípravek od Biodermy, opět skvělá péče pro pokožku celého těla – a nejen v létě!

BIODERMA REFRESHING AFTER SUN MILK

S tímto mlékem po opalovaní mám rovněž skvělou zkušenost. Používám ho už roky, a to na všechny členy rodiny – po celé léto.

Mléko je ideální jako péče po opalování a také v případě, že se pokožka spálí. Mléko má zklidňující charakter, hydratuje, vyživuje a celkově ho vnímáte na pokožce velice příjemně.

Opět je vhodné i pro velice citlivou pleť, a to i pro děti.

Texutura je krémová, ovšem rozhodně ne nijak hutná. Mléko se velmi dobře roztírá, pokožka okamžitě absorbuje.

POZOR!!! Na celou řadu Photoderm od Biodermy je až do konce dubna v Lékárně Na Kobližné​ sleva – a to 150,- na každý produkt! ;) Stačí říct při nákupu heslo „COOLBLOG“. Tak toho využijte! 

Koupíte v Lékárně Na Kobližné – najdete na Kobližné 7.

ODKAZ: LÉKÁRNA NA KOBLIŽNÉ / facebook