Soutěž o 20 vstupenek na show OHANA HOROR CIRKUS!

Bojíte se rádi? Baví vás horory a pocit, když vám vlasy hrůzou vstávají na hlavě? Já ANO! :) Pokud i vy – tak věřím, že vás rozhodně zaujme informace, že do Brna míří vůbec první horor cirkus – OHANA HOROR CIRKUS! Čeká vás jedinečná show na motivy filmu TO, s pořádnou dávkou adrenalinu! A já mám pro vás dnes soutěž o 20 vstupenek! Toto si nenechejte ujít!

Hororové filmy přímo miluju, a to už pěkně dlouho. Vůbec, mám ráda tajemno, záhadné příběhy, u kterých máte husí kůži. A proto jsem přímo nadšená, že do Brna míří jeden unikátní projekt – vůbec první hororový cirkus! Jmenuje se OHANA HOROR CIRKUS a jedná se o cirkusovou show s pořádnou dávkou adrenalinu!

Show je koncipována na motivy známého hororového trháku TO, ale čeká vás tu i oživlá Annabelle, operační sál nebo vymítání ďábla! Zkrátka, nudit se rozhodně nebudete, to si buďte jistí!

V Brně nás čeká show rovnou na třech místech, takže toho rozhodně využijte a běžte se pěkně nechat postrašit, věřím, že na takový zážitek budete ještě dlouho vzpomínat! :)

Jak jsem napsala v úvodu, mám pro vás v soutěži celkem 20 lístků na tuto hororovou show, můžete ho vyhrát pro sebe a také pro toho, s kým byste rádi na představení šli.

Jak soutěžit? Je to jednoduché!

  1. like FB profilu Cool Brno Blog
  2. do komentářů pod příspěvek na Facebooku Cool Brno Blog označte toho, s kým byste rádi na představení šli
  3. z komentářů pak vyberu 10 výherců – ti získají vstup jak pro sebe, tak i pro toho, koho označili.

Vstupy můžete využít na kterékoliv brněnské představení.

Na fotky z show OHANA HOROR CIRKUS mrkněte i do fotogalerie.

ODKAZ: OHANA HOROR CIRKUS / facebook