Otestovala jsem: CURAPIL pro lepší a zdravější vlasy (a nejen to;). Jak hodnotím?

Téma „vlasy“ – to mě trápí už hodně dlouho. Nebýt šikovného kadeřníka, který moje vlasy zná a umí s nimi pracovat, by to jinak byl doslova děs a hrůza! Vlasy mám jemné, zplihlé a zcela upřímně, nemám jich zrovna nejvíc… :) Proto ráda testuji vše, co mi může pomoct. Nyní jsem víc jak měsíc užívala přírodní přípravek CURAPIL, který je určený právě pro obnovu zdraví a síly vlasů, podporuje i jejich růst a k tomu zlepšuje stav nehtů – jak hodnotím? Musím říct, že skvěle! Víc v mé recenzi… :)

Zcela upřímně – když někomu vyprávím, že moje vlasy jsou, co se kvality týká, nic moc, většinou mi nevěří… Mám vlnité vlasy, což je, když se nad tím zamyslím, jejich jediné pozitivum. Jen díky tomu totiž mé vlasy vypadají objemně, zdravě, bohatě. Ale opravdu, jenom vypadají.

Ve skutečnosti jsou mé vlasy utra jemné, zplihlé, bez objemu a bohužel, rozhodně nemám také hustou hřívu, i když bych si ji fakt moc přála… :)

Navíc, po porodech se mi kvalita vlasů ještě zhoršila, dost mi vlasy padaly a byl to děs! Jen díky péči svého kadeřníka to „nějak vypadá“, ale rozhodně nemám vlasy, kterými bych se mohla chlubit…

Proto nadšeně testuji cokoliv, co mým vlasům může pomoci. Dozvěděla jsem se od kamarádek o přípravku CURAPIL, který prý dokáže s vlasy zázraky – a tak jsem se rozhodla právě tento doplněk stravy vyzkoušet.

Testovala jsem jak přímo Curapil – tabletky, které se užívají minimálně jeden měsíc, tak i šampon a kondicionér, které jsou také určené pro obnovu zdraví vlasů.

V čem je doplněk stravy Curapil jedinečný?
Bylo mi sympatické už i to, že se jedná o přírodní přípravek, kdy výrobci ví, že důležité látky pro silné a zdravé vlasy pochází z přírody. Žádná chemie, nesmyslené složky, ale přírodní učinné ingredience, které jsou pro obnovu zdraví vlasů zásadní.

Hlavními složkami tabletek jsou sušené topinamburové hlízy a pivovarské kvasnice, přírodní zdroje antioxidantů, minerálů a vitamínů, dále pak v přírodě dostupné aminokyseliny L methionin a L cystein. Díky těmto složkám dokáže naše tělo přirozeně obnovit zdraví a krásu vlasů i nehtů.

Curapil jsem užívala více jak měsíc (každý den jednu tabletku) – a stále užívám. Zda byl efekt znatelný? Za mě až neuvěřitelně! Už asi po 14 dnech pravidelného užívání jsem vnímala – pocitově, dotykem – že vlasy jsou bohatší, působí objemněji, zdravěji a také, mnohem méně se mastí (a to se mi mastily vlasy opravdu dost, myla jsem je téměř denně).

Nyní, po měsíci, jsou vidět i malé podrosty vlasů – je vidět, že rostou nové vlasy, což mě také potěšilo. Vlasy jsou i mnohem lesklejší. Vidím i pozitivní vliv na nehty, jsou tvrdší a netřepí se. Rozhodně budu v kúře pokračovat, protože jsem přesvědčená, že Curapil opravdu funguje!

Zároveň s užíváním tabletek Curapilu jsem si myla vlasy šamponem a kondicionérem Curapil – opět je určený pro obnovu zdraví vlasů. Věřím, že coby ucelená péče, spolu s tabletkami, je to pro vlasy naprosto ideální!

Super je, že šampon i kondicionér jsou bez parabenů, silikonu, sulfátů. Naopak, účinnou látkou jsou přírodní tenzidy, kofein, který je skvělý pro růst vlasů, extakt z aloe, arganový olej…

Zkrátka, holky (ale i pánové – Curapil je skvělou volbou i pro pány, navíc mají i pánský šampon s kondicionérem) – pokud vás vlasy trápí, rozhodně stojí za vyzkoušení. Já jsem víc než nadšená!

Koupíte na eshopu Curapil.

ODKAZ: CURAPIL / web, eshop
ODKAZ: CURAPIL / facebook